Snapchat nambihan paguneman sareng telepon pidéo

snapchat

Upami anjeun pangguna tina aplikasi éta Snapchat, parios éta, sabab anjeun gaduh pesen ti tim pangembang. Nalika anjeun mukakeunana, anjeun bakal kéngingkeun pidéo anu nunjukkeun fitur anyar ti jasa kurir. Snapchat parantos hasil dugi ka kanyataan yén pesen yén kontak kami ngirim kami ngaleungit dina sababaraha detik tina muka éta; tapi dina masing-masing pesen urang kami kapaksa nyelapkeun gambar pikeun tiasa nyerat téks, hal anu henteu kedah diperyogikeun ti dinten ayeuna.

Warta ieu parantos sayogi ti versi 7.0 tina Snapchat. Salah sahijina nyaéta el obrolan obrolan tradisional yén urang tiasa netepkeun sareng kontak urang. Ngan ku jalan ka nami jalmi anu dipikahoyong sareng ngageserkeun jari anjeun ka katuhu anjeun tiasa ngamimitian paguneman énggal.

Anjeun bakal perhatoskeun yén tombol némbongan dina layar. Upami tombol ieu, aya di handapeun interface, ditempokeun dina warna biru, éta hartosna jalma sanésna aya dina obrolan dina waktos anu tepat, maca pesen anjeun. Upami anjeun mencét kana tombol éta, maka anjeun bakal ngamimitian nelepon sareng upami jalma sanés ogé mencét, anjeun bakal tiasa silih tingali.

Iraha waé dina paguneman, anjeun bakal ngagaduhan pilihan pikeun pindah kaméra payun anjeun ka tukang atanapi mareuman kaméra anjeun sareng ngan ukur ningali kontak anu anjeun ngobrol. Sakali anjeun réngsé paguneman, sadayana sajarah anjeun bakal ngaleungit tanpa tilasKumaha carana tiasa upami kitu, nunjukkeun sifat Snapchat.

Snapchat (Tautan AppStore)
Snapchatbebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

12 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Juanjo cenahna

    Sakali pesen na ditingali, éta nyarios dua kali ketuk pikeun ningkatkeun, tapi kuring masihan na éta henteu diropéa, nyaéta, kuring henteu ngagaduhan fungsi anyar. Kuring parantos nyobian ngahapus sareng pasang deui aplikasi éta tapi henteu.

    1.    Pablo Ortega cenahna

      Sigana kuring mah peluncuran éta janten progresif. Mangga cobian deui dina sababaraha jam.

    2.    Maria Cava Cava cenahna

      Jigana éta kajadian snapchat iphone, sabab ku snapchat pikeun android éta henteu kajantenan

  2.   Hannibal 1986 cenahna

    Dina waktos ayeuna fungsi-fungsi énggal henteu nembongan ogé

  3.   Pablo Ortega cenahna

    Tétéla urang kedah ngantosan peluncuran di App Store. Ayeuna parantos sayogi

  4.   Juanjo cenahna

    Hatur nuhun pablo! 🙂

  5.   Augusto cenahna

    Halo, fungsi-fungsi énggal ogé henteu katingali ku kuring. Abdi gaduh iphone 4s anu kedah dilakukeun? nyaéta, tiasa anjeun?

  6.   Manolete cenahna

    Halo, pembaruan parantos kaluar di Spanyol, tapi masalah kuring nyaéta bunderan konéng henteu janten biru, abdi parantos nyobian nganggo wifi sareng tanpa éta ti iPhone 4, tapi teu nanaon ... Kuring parantos nyobian sareng sababaraha jalma sareng hal anu sarua. Aya solusina?

    1.    fany cenahna

      Upami anjeun terang solusina, bejakeun ka kuring 🙂 punten

  7.   Xavi cenahna

    Kuring parantos tiasa ngaunduh vérsi anu anyar tina AppStore tapi masalah kuring sareng program éta nyaéta upami kuring henteu nyambung kana Wi-Fi éta henteu tiasa dianggo pikeun kuring. Naha aya anu terang kumaha éta tiasa dilakukeun atanapi tiasa dibenerkeun pikeun dianggo sareng jaringan data?

  8.   fany cenahna

    naha éta dianggo pikeun iphone 4?

  9.   Gema nyaéta raffle cenahna

    Leres, éta kedahna pikeun sadaya telepon sélulér tapi dina telepon sélulérna obrolan video henteu tiasa dianggo