Sonos ayeuna ngadukung Apple Music dina béta

sonos-apple-music

Pamilik spiker aya untungna sabab tungtungna bakal tiasa nampi jasa musik streaming Apple, Apple Music, dina spéker nirkabelna, langkung saé telat tibatan henteu kantos. Dina akhir Nopémber, Sonos negeskeun yén éta bakal nawiskeun dukungan bulan ieu, persis dina tanggal 15 Désémber. Kamari kamari béta munggaran diluncurkeun anu ngamungkinkeun pangguna ngaraosan katalog éksténsif Apple Music dina alat tandatangan Sonos.

sonos-play5

Tapi aya tapi, sapertos sadayana dina hal-hal ieu. Dina waktos ayeuna speaker Sonos Éta ngan ukur cocog sareng pangguna anu daptar pikeun program béta Nopémber kamari. Pikeun sadaya pangguna anu henteu. Sonos nyatakeun éta bakal laun nambihan kasempetan pikeun langkung seueur jalma pikeun ngagunakeunana nalika pamekaran béta maju. Dukungan Apple Music pikeun sadaya pangguna, tanpa dikecualikeun, dijadwalkeun pikeun mimiti 2016, tanpa sungut Sonos tiasa netepkeun tanggal anu langkung spésifik.

Pangguna speaker Sonos kedah nambihan Apple Music kana aplikasi anu ngatur spéker ieu, dimana urang parantos tiasa mendakan Spotify sareng Pandora, raksasa hébat streaming musik ayeuna sareng persaingan langsung tina jasa musik streaming Apple anyar. Sakali deui ditambihan, pangguna bakal tiasa ngakses bagian Kanggo Anjeun, Musik Kula, Anyar sareng Radio.

Stasiun radio Apple Music, Beats 1, ogé sayogi dina panyatur Sonos, sakali kami ngatur pikeun nambihan béta Apple Music ka aranjeunna. Sakumaha nyatakeun dina Sonos, "béta sanés produk akhir, tapi éta mangrupikeun sawangan sareng kaseueuran fitur anu bakal urang pikahareupeun. Kami ngadamel sababaraha pangaluyuan alit sahingga produk akhir anu dipikahoyong ku sadayana »

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.