Analisis Sonos Beam 2, ningkatkeun kasuksésan penjualan

Sonos parantos ngamutahirkeun soundbar na anu paling suksés. Generasi anyar Sonos Beam sumping ngajaga sagala rupa anu ngajantenkeun modél aslina janten kameunangan, sareng ningkatkeun salah sahiji aspek anu paling sono. Ayeuna, dukungan Dolby Atmos.

Dina waktos jasa streaming nawiskeun kami kontén anu langkung saé kualitasna, tiasa ngaraosan séri sareng pilem anjeun di bumi kalayan pangalaman anu ampir sami sareng bioskop mangrupikeun aspirasi umum, sareng sora anu handap beuki protagonis. Ukuran anu alit, tanpa kedah ngaji kabel sareng harga anu langkung handap tibatan peralatan sora 5.1 atanapi 7.1 anu sanés, kualitas sora sareng kinerja na langkung saé sareng hadé, nawiskeun pangalaman multimedia anu pikasieuneun. Sareng upami urang nyarioskeun palang sora high-end, Sonos Beam nempatan tempat anu istimewa diantara anu paling kawéntar.

Sonos Beam 2, desain anu sami (atanapi ampir)

Sonos gaduh gaya anu ditetepkeun sampurna nalika mendesain produk na, sareng Sonos Beam anu anyar sampurna nuturkeun tungtunan na: desain minimalis, juru bunderan sareng teu aya unsur anu teu perlu anu ngan ukur narik perhatian. Sonos Beam generasi kadua ngajaga ukuran anu ampir sami sareng anu sateuacanna, tombol touch sami di luhur, logo Sonos anu sami di payuneun sareng ujung bunderan anu sami. Hiji-hijina hal anu robih nyaéta hawu payun, samemehna ditutupan ku bolong tekstil sareng ayeuna ku payuneun polikarbonat berlubang, desain anu diwariskeun ti lanceuk na, Sonos Arc.

Tulisan anu aya hubunganana:
Analisis Sonos Arc, soundbar pang lengkepna dina pasaran

Henteu ngan ukur desain luar anu dijaga, tapi ogé desain internal. Sonos Beam anu anyar ngagaduhan tata ruang spiker anu ampir sami sareng anu lami. Janten kumaha aranjeunna ngatur baranahan sora Dolby Atmos? Prosesor anu langkung kuat sareng parangkat lunak supir anu diperbarui anu ngamungkinkeun sora anu saé kualitas ieu janten virtualisasikan. Sonos Beam Gen. 2 henteu ngagaduhan spéker anu némbakeun sora kana siling, hal anu kalebet dina Arc Sonos, tapi Sonos parantos tiasa ngabobodo Ceuli ku ngahontal pangaruh éta. Pangalaman Sonos dina industri sora parantos lami, sareng upami aya anu tiasa ngahontal pangaruh éta, pastina éta ogé.

Dolby Atmos sareng HDMI eARC / ARC

Sonos tetep leres-leres pikeun desainna, tapi ogé ideu na tentang naon anu kedah janten panyatur. Éta sababna éta ngajaga sambungan anu sami sareng modél samemehna, anu ogé sami sareng soundbar na anu langkung premium, Sonos Arc. EARC HDMI mangrupikeun anu jaga pikeun nyandak sora tina TV urang ka spéker. Éta tipi anjeun ngagaduhan sambungan sapertos ieu penting pisan pikeun meresan poténsial Sonos Beam 2, sanaos upami anjeun ngan ukur gaduh HDMI ARC anjeun ogé tiasa ngagaduhan sora anu saé. Dolby Atmos tiasa dibagi kana Dolby Digital +, anu tiasa dianggo sareng HDMI ARC, sareng Dolby True HD, anu meryogikeun HDMI eARC. Duanana aya kualitas anu saé, tapi anu kadua langkung saé tibatan anu mimiti, sanaos sababaraha ceuli moal tiasa ngabedakeun antawisna. Éta ogé bakal cocog sareng DTS decoding sapanjang 2021.

Upami TV anjeun henteu ngagaduhan HDMI ARC na ngan ukur gaduh kaluaran optik, adaptor dilebetkeun kana kotak Sonos Beam 2Janten henteu masalah, tapi hilap kéngingkeun kualitas sora maksimum anu tiasa ditawarkeun ku soundbar ieu pikeun anjeun. Sareng henteu, éta henteu ngagaduhan Bluetooth, sabab Sonos ngan ukur nyertakeunana dina panyatur anu tiasa dibabawa (Sonos Move sareng Sonos Roam). Naha anjeun hoyong Bluetooth dina soundbar sapertos kieu? Nalika urang ngalangkungan analisis anjeun bakal ningali yén éta bakal absurd.

Pikeun méréskeun bagian konéksi, Sonos Beam nyambung ka jaringan asal kami via WiFi (2,4 sareng 5Ghz), sareng éta ogé ngagaduhan sambungan Ethernet upami anjeun ngagaduhan router cria tipi. Naha palang sora peryogi sambungan internét? Pikeun tiasa ngirimkeun sora ngalangkungan AirPlay 2, atanapi pikeun Alexa atanapi Google Assistant pikeun ngabales pamundut anjeun. Ogé pikeun maénkeun musik tina jasa karesep anjeun, kalebet Amazon Music, Spotify sareng Apple Music. Ku jalan kitu, Amazon Music HD cocog sareng Sonos Beam, kami henteu terang nanaon tentang jasa HD ti Spotify atanapi Apple Music.

Hiji aplikasi pikeun sagalana

Sonos henteu ngan ukur museurkeun kana home téater, éta ogé paduli kana musik, sabab éta aplikasi na ngalebetkeun sadaya layanan musik streaming anu anjeun tiasa bayangkeun. Urang mimitian ku aplikasi pikeun ngonpigurasikeun soundbar, anu saderhana nuturkeun léngkah anu dituduhkeun dina layar. Anjeun tiasa nambihan Sonos Beam kana jaringan asal anjeun, nambihan satelit sapertos Sonos One (atanapi panyatur IKEA), tambahkeun asistén virtual anu anjeun pikaresep (Amazon Alexa atanapi Google Assistant) sareng atur layanan musik streaming anjeun, atanapi sadaya anu anjeun gaduh, sabab anjeun tiasa ngatur sadayana tina aplikasi ieu, tanpa kedah ngarobih hiji-hiji deui .

Konfigurasi bakal nyandak anjeun sababaraha menit, sanés sabab rumit, sabalikna, tapi kusabab aya seueur hal anu kedah dikonfigurasi, sareng peryogi kaleungitan menit-menit éta pikeun ngalengkepan prosés, kalebet TruePlay (pikeun adaptasi sora na kamar anjeun) sareng asistén virtual. Janten pangguna Apple sareng HomePods di panjuru bumi kuring ngagaduhan Siri salaku asistén virtual, tapi kuring nganggo Alexa ngan ukur éksklusif kusabab Sonos. Kalayan kaahlian Apple Music sareng Apple Podcast anu sayogi, speaker Sonos janten "HomePods" kalayan kualitas sora anu luar biasa. Anjeun ogé tiasa ngaktipkeun sareng mareuman TV nganggo Alexa, heran sakedik kanggo urang anu henteu ngagaduhan televisi anu cocog sareng HomeKit. Ku jalan kitu, upami anjeun teu hoyong terang nanaon tentang asistén virtual, anjeun tiasa Ngajempékeun mikropon anu nyandak sora anjeun ku némpél tombol touch khusus.

Entong dibobodo ku penampilan: leutik tapi bully

Salah sahiji kahadéan hébat Sonos Beam 2 ieu nyaéta ukuran anu ringkes na. Di dunya sora ieu panginten tiasa dianggap cacad, tapi mamang diberesihan pas anjeun ngupingkeun anu munggaran. Kalayan ukur palang sora anjeun bakal tiasa ngaraosan pilem sareng séri pisan berkat virtualisasi hébat anu kahontal ku Sonos, merek imah. Tangtosna anjeun tiasa ningkatkeun téater bumi anjeun upami anjeun nambihan dua Sonos One salaku satelit tukang, sareng kuring moal ngawartosan deui upami anjeun nambihan Sonos Sub. Tapi Sonos Beam 2, pikeun harga éta, nawiskeun pangalaman anu sami pisan sareng soundbars anu sanésna, langkung mahal sareng langkung ageung.

Sonos ogé ngamungkinkeun anjeun ngarobih sora bar sareng dua fungsi anu pikaresepeun pisan pikeun urang anu ngagaduhan murangkalih alit sareng cicing di apartemen sareng tatangga. Di hiji sisi, modeu wengi bakal ngamungkinkeun anjeun ngirangan sora anu paling banter, supados henteu ngaganggu anu aya di sisi sanés témbok. Di sisi séjén urang gaduh modeu kajelasan dialog anu kuring pribadi sambung sambung, Kalayan anjeun bakal gampang ngupingkeun paguneman sanaos di tengah perang ageung.

Éta ogé spéker anu hébat pikeun musik. Anjeun tiasa mindahkeun kana Sonos Beam 2 ngalangkungan AirPlay 2 tina iPhone atanapi iPad anjeun, atanapi maénkeun langsung ngalangkungan asistén virtual anu anjeun pasang. Anjeun tiasa nganggo Multiroom, ngagabungkeun panyatur Sonos sanés atanapi panyatur anu cocog kalayan AirPlay 2, kalebet HomePods. Anjeun bahkan tiasa nyungkeun HomePod maénkeun musik dina Sonos Beam.

Pendapat editor

Sonos parantos ngalaksanakeun anu sakuduna dilakukeun: jaga sagala hal anu hadé ngeunaan Sonos Beam, anu seueur, sareng nambihan naon anu teu dipiharep: Dolby Atmos. Upami anjeun milarian soundbar kualitas luhur anu henteu nguasaan teuing rohangan sareng henteu meryogikeun pamasangan rumit pikeun nampi sora anu saé, Sonos Beam anu anyar ieu ngan ukur anu anjeun peryogikeun. Pikeun ieu urang tiasa nambihan yén saeutik pisan panyatur handapeun € 500 ngalakukeun sagala hal anu dilakukeun ieu., anu hargana € 499. Éta bakal sayogi ti 5 Oktober dina halaman wéb Sonos jeung toko online utama.

Pancaran Gen.2
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 5 bentang
499
  • 100%

  • Pancaran Gen.2
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 100%
  • Awét
    Penerbit: 100%
  • Bérés
    Penerbit: 100%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 90%

Naros

  • Ukuran kompak
  • Dilegakeun ku panyatur Sonos sanés
  • Kualitas sora anu luar biasa
  • Cocog sareng Alexa sareng Google Asisten
  • Cocog sareng AirPlay 2

Kontra

  • Langkung konéksi HDMI bakal ngaapresiasi

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.