Sonos Ngaluncurkeun PLAYBASE Anyar pikeun 'Cinema Sound' di Bumi Anjeun

Sonos parantos ngumumkeun peluncuran produk anyar na anu disebut PLAYBASE, a dasar sora anu spektakuler dirancang khusus pikeun nyayogikeun "sora sinematik pikeun televisi sareng musik streaming."

Numutkeun ka Sonos, speaker-dock anyar, anu sayogi dina warna hideung hideung sareng bodas, mangrupikeun a spéker ipis jeung kuat anu ditempatkeun di handapeun tipi mana waé anu henteu langkung ti 35 kilo beuratna, nawiskeun pamasangan anu saderhana sareng gancang, tiasa dihubungkeun sareng produk sanés perusahaan sapertos SUB sareng dua MAINKAN: 1, sareng nawarkeun sora ditingkatkeun pikeun acara TV sareng séri, musik sareng pilems.

PLAYBASE ku Sonos, sora sinematik di ruang tamu

Sonos PLAYBASE hadir dina éndah sareng desain minimalis dina bodas atanapi hideung, beuratna 8,6 kilo sareng gaduh diménsi 58 × 720 × 380 mm. Salaku Cenah mah, produk asup ngaliwatan panon; kalayan a awak polikarbonat jeung garis bersih tanpa seams ditingali, PLAYBASE bakal nyampur kana hiasan bumi naon waé, bari nyayogikeun pamutahiran hébat dina kualitas sora.

Sanaos jangkungna bieu langkung ti satengah séntiméter, PLAYBASE gaduh sapuluh spéker internal dijalankeun (genep midrange, tilu treble, sareng hiji bass) anu "ngagentos kakuatan sora terbatas tina speaker internal TV ku ledakan anu lantang, bisik-bisik anu jelas, sareng gelombang sora anu ageung."

Giles Martin, Pamimpin Pangalaman Sora pikeun Sonos, nyarioskeun desain produk énggal yén "Kami parantos ngawangun produk anu henteu ngan ukur tiasa ngadamel kompleksitas bioskop bumi, nganteurkeun sora kabuka sareng alami, dialog anu jelas sareng bass immersive anu ngeusi rohangan, tapi ogé pas sampurna kana lingkungan bumi mana waé. Tantangan sareng PLAYBASE nyaéta ngajaga kahoyong supados geulis ti unggal sudut, tanpa ngarobih prinsip desain, akustik atanapi rékayasa urang. Kami obsessing kana pendekatan sareng kaputusan kami, nolak unggal pangjurung pikeun ngepak hal di dieu anu henteu diperyogikeun sareng ngarobih hal-hal anu sanés pikeun milarian pas anu sampurna, éta pangpangna urang, panyatur paling geulis. "

PLAYBASE nyaéta dirancang khusus pikeun tivi anu dipasang dina méja atanapi jati, tibatan aya dina témbok.

Bar sora konvensional tiasa dianggo nalika dipasang dina témbok, handapeun TV. Tapi ampir sadaya televisi dipasang dina méja atanapi jati. PLAYBASE didesain sareng ieu diémutan. Hatur nuhun kana desain anu bijaksana sareng elegan, éta sacara praktis ngaleungit dina TV. Sanaos kitu, eusian sakabeh rohangan ku sora teater imah spektakuler éta anjeun teu hoyong sono.

Pilem, siaran olahraga, acara TV, gim pidéo ... PLAYBASE, kalayan desain anu bijaksana sareng elegan, nawiskeun sora anu dinamis sareng jero pikeun naon anu anjeun tingali dina tipi nalika dihurungkeun. Tapi éta ogé maénkeun musik karesep anjeun nalika TV pareum.

Su sambungan gancang sareng gampang kumargi ngan ukur dua kabel, kabel listrik sareng kabel optik anu nyambung kana tipi; naon deui, nyambung ka panyatur Sonos sanés anu nyayogikeun solusi sora anu komprehensif pikeun sakumna bumi. Sareng sapertos produk Sonos anu sanés, éta tiasa dianggo nganggo langkung ti 80 jasa musik, kalebet, tangtosna, Apple Music.

PLAYBASE ngahirupkeun pilem, siaran olahraga, video games sareng musik dina hiji rohangan. Tambahkeun deui panyatur Sonos sareng ngupingkeun sora TV di rohangan mana waé.

Nambahkeun SUB sareng dua MAINKAN: 1 s salaku spéker tukang masihan anjeun nirkabel 5.1 sakuriling sora.

Harga sareng kasadiaan

Sonos bakal ngamimitian ngajual PLAYBASE tanggal 4 April 2017 ku harga anu henteu cocog pikeun sadaya kantong euro 799,00. Sakumaha anu kuring parantos tunjuk, éta bakal sayogi dina dua bérés, bodas atanapi hideung. Anjeun ayeuna tiasa nganjang kana halaman wéb Sonos sareng daptar kanggo dibéjaan nalika PLAYBASE sayogi pikeun akuisisi na.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.