Sensor kaméra Sony iPhone bakal langkung kompak sareng langkung mirah

kaméra-iphone-6s

Ieu sanés pertama kalina iPhone dikritik kualitas kaméra anjeun pikeun harga di pasar. Nyatana, éta salah sahiji kritik anu paling umum di industri. Atanapi henteu penting kanyataan yén sanés MP anu nyéépkeun kaméra anu saé sareng médiosér, tapi sénsor anu terakhir. Maka, berita ayeuna anu ngumumkeun paningkatan dina sénsor Sony anu ngagunakeun kaméra iPhone mangrupikeun kanyataan anu positip pisan pikeun generasi anyar ponsel Apple.

Terus di pikiran yén sénsor sony éta mangrupikeun telepon anu dibawa ku bagian ageung tina telepon high-end di séktor, sareng anu satuluyna sistem operasi, konfigurasi terminal sareng aplikasi anu ngahartikeun kagunaan anu béda tina hardware anu sami. Kanyataan yén generasi anyar anu diusulkeun ku Jepang langkung kompak, bakal ningkatkeun ukuran terminal anu ngahijikeunana. Yén éta langkung mirah sigana moal diperhatoskeun ku Apple, sanaos bakal janten alesan pikeun henteu teras-terasan naékkeun harga iPhone. Anu ditingali henteu sakedik ditingali!

Ngeunaan kabocoran anu parantos lumangsung ngeunaan Sensor Sony pikeun kaméra iPhone tina generasi anyar éta patut disorot ciri téknis na. Mangrupikeun sénsor CMOS 1 / 2.6 inci anu ngamungkinkeun résolusi maksimum 22.5 megapiksel dina gambar. Dina waktos anu sasarengan, éta ngandung pokus otomatis hibrid anu sanggup museurkeun sagala hal dina waktos sakedik 0.03 detik.

Ngeunaan ka harga sony sénsor generasi anyar, henteu aya deui data anu parantos bocor yén sanaos kaunggulan kalapa énggalna bakal hargana langkung murah dibanding versi sateuacana. A relief badag pikeun pabrik! Sareng mugia aya manpaatna pikeun palanggan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.