SoundCloud leres-leres ngararancang aplikasi iPad na

logo-soundcloud-logo

SoundCloud parantos ngarilis pembaruan énggal pikeun aplikasi na, anu kalebet desain ulang lengkep aplikasi iPad. Parobihan anu drastis ieu kusabab tujuan perusahaan nawiskeun pangguna pangalaman anu langkung saé, langkung lengkep sareng diperbaharui, anu tiasa dinikmati ku ngamuat eusi, ngabagi sareng ngupingkeun musik ngalangkungan jasa SoundCloud.

Kalayan aplikasi iPad anyar urang bakal ngagaduhan aksés kana sadaya eusi anu sayogi ku SoundCloud dina halaman wéb na, kalebet pilihan pikeun nyiptakeun koleksi atanapi galéri urang sorangan, ngajalajah genre musik anu béda, ngédit profil kami nyalira sareng ningali kontak éta, sareng sajabana. Tangtosna, anjeun moal kakantun kamungkinan nyieun sareng ngatur daptar puter sareng ngabagi lagu sareng seniman sareng pangguna sanésna.

Salah sahiji fitur anyar éta urang moal tiasa ngalakukeun dina aplikasi SoundCloud anyar nyaéta rékaman audio. Ieu sababna nalika urang ngaksés aplikasi iPad lami, kami nampi pesen sateuacan ngamutahirkeunana: "Punten unggah file sora naon waé anu disimpen lokal sateuacan ngamutahirkeun aplikasi iPad kusabab rékaman audio parantos dihapus. Tina vérsi anyar ieu".

Salaku alternatipna, ti SoundCloud sorangan disarankeun pikeun ngaunduh salah sahiji tina seueur aplikasi pikeun ngarékam audio anu cocog sareng SoundCloud sareng anu ngamungkinkeun anjeun unggah rékaman kana sistem. Atanapi kami henteu ngagaduhan kamungkinan, dina versi anyar SoundCloud, pikeun nambihan atanapi ningali koméntar, inpormasi lagu sareng nuturkeun atanapi unfollow daptar. Perusahaan pastikeun yén aranjeunna damel kitu sadaya fitur ieu sumping deui dina pembaruan salajengna anu angkat di pasar.

Versi 3.7.1 anyar tina aplikasi SoundCloud sayogi, gratis, di Apple App Store. Meryogikeun iOS7 atanapi langkung luhur.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.