Spéker Bluetooth portabel pangsaéna

spéker Bluetooth

Kami resep musik. Éta sigana éta salami saminggu urang ngadangukeun seniman favorit urang sababaraha kali, Hayu urang bagikeun ka babaturan urang sareng nyanyi lagu na di pancuran. Dina mobil, di bumi, di jalan, olahraga, konséntrasi pikeun diajar, bersantai saatos dinten anu sesah ... Pikeun gelar anu langkung ageung atanapi kirang, urang teras-terasan ngonsumsi musik, kusabab urang resep.

Ayeuna aya seueur cara ngupingkeun musik, tugas anu nembe didaptarkeun ku Apple sareng anu parantos dipikaterang Apple Musik, anu parantos aya comatanapi saingan utama nalika bersaing ngalawan Spotify ku jasa streaming musik. Tapi pikeun kanikmatan jasa janten optimal, urang kedah ngagaduhan alat kaluaran anu saé.

Éta sababna ganjaran dinamisme di luhur sanésna, éta tiasa ngadangukeun musik dimana waé urang indit henteu dimana urang dimana. Kusabab kitu, ti iPhone Aktualidad kami badé nampilkeun anjeun pilihan panyatur Bluetooth portabel kami, sahingga anjeun tiasa nyandak wirahma ka sadaya sudut kahirupan sadidinten.

Kotak Kotak Xiaomi

panyatur-xiaomi

Urang ngamimitian daptar sareng salah sahiji wahyu anu pangageungna dina sababaraha bulan terakhir ngeunaan hal ieu. Ti pabrik Xiaomi (henteu, aranjeunna henteu ngan ukur ngadamel smartphone sareng tablet) spéker ieu kaluar anu, sapertos adat dina mérek, nawiskeun kami kualitas anu tiasa ditarima kalayan harga anu teu kaéléhkeun. Ringan, kalayan desain non-garish sareng kakuatan anu saluyu sareng anu tiasa diarepkeun tina éta, éta digabungkeun salaku pilihan anu pangsaéna pikeun jalma anu henteu hoyong méakkeun pisan. Hiji-hijina hal anu pencét nyaéta, gumantung kana volume sareng jumlah bass anu aya dina lagu éta, éta tiasa ngalih kusabab saeutik beurat sareng cekelan anu dipiboga. hargana 30 euro.

Mésér - Kotak Kotak Xiaomi

Anker Boombox

spéker-anker

Dina tempat kadua dina daptar éta kami ngagaduhan anu sanés anu paling kawéntar upami anu urang pilari sanés ngadamel outlay ageung. Pribadi, bentuk kubus nyaéta anu paling kuring resep, sareng dina hal ieu teu aya anu istiméwa. Pisan kompak sareng mantap, Kalayan panyatur ieu urang moal kakurangan kakuatan pikeun panggunaan urang sapopoé, ngamungkinkeun urang pikeun mikaresep jam sareng jam musik pikaresepeun. Ayeuna dibanderol di 38 euro.

Mésér - Anker Boombox

Muvo mini

spiker-muvo

Spéker pikeun anu teu wani sareng pikeun anu leres-leres ngupingkeun musik dimana-mana. Dirancang pikeun tahan nabrak leutik sareng percikan, Idéal upami urang hoyong ngiringan jalan-jalan atanapi ngahirupkeun pesta kolam renang anu saé. Anjeun tiasa terang langkung seueur perkawis anjeunna di ulasan ieu urang ngalakukeun ngeunaan anjeunna. Ayeuna ngajual kanggo 51 euro.

Mésér - Labs Kreatif MUVO Mini

Sony SRS-X2B

spéker-sony

Kami teraskeun sareng panyatur ti mérek Sony anu kawéntar, anu jarang nguciwakeun produk jenis ieu. Kalayan definisi anu jelas dina volume tinggi sareng seukeutna saé pisan dina frékuénsi handap, Alat ieu perenahna satengahna pikeun aranjeunna anu henteu hoyong teuing ngagaleuh mésérna. Titik lemah spéker ieu nyaéta jam playback, anu panginten janten sakedik pondok pikeun sababaraha pangguna. Kami mendakanana dina biaya 72 euro.

Mésér - Sony SRSX2B

UE BOOM 2

spéker-ye-boom

Henteu diragukeun salah sahiji anu pang pikaresepeun pikeun kualitas sareng kagunaan anu ditawarkeunana. Éta ngagaduhan pangendali anu saderhana pisan sareng desain anu ngamungkinkeun kami ngupingkeun musik dina 360 derajat. Tahan cai, ku otonomi sareng warna anu saé pisan anu ngundang anjeun pikeun senang. Ayeuna éta ngagaduhan diskon anu saé dibandingkeun sareng harga aslina sareng urang tiasa mésér kanggo 149 euro.

Mésér - Ultimate Ceuli UE BOOM 2

Bose SoundLink Mini II

spéker-parahu

Urang béréskeun daptar sareng salah sahiji karesep kuring dina hal portabilitas sareng kualitas sora. Pagawean anu dilakukeun ku Bose dina panyatur ieu saé pisan, kalayan raos kasar sareng baranahan bass anu dengki model sanés. Éta anu paling mahal dina daptar, tapi anjeun moal kuciwa, hargana 176 euro.

Mésér - Bose® SoundLink® Mini II


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.