Spam Kalender ICloud Masih Masalah pikeun Apple

Ngalanggan tanggalan mangrupikeun pilihan anu pikaresepeun pikeun seueur pangguna, utamina nalika sababaraha jinis acara olahraga diayakeun, sapertos Eropa (Pikeun nyandak conto anu urang nembé nyarioskeun dina iPhone News). Nanging, éta ogé masalah pikeun pangguna anu aranjeunna henteu ngagaduhan élmu anu jembar.

Spam dina kalénder iCloud mangrupikeun masalah anu dilakukeun ku Apple nyeret saprak 2016, sanaos seueur pisan parobihan sareng paningkatan anu parantos dilaksanakeun ku Apple dina jasa ieu. Hanjakalna pikeun Apple, henteu aya parobihan anu parantos dilakukeun pikeun naon waé, kusabab, sabagéan ageung, kusabab kabodoan sababaraha pangguna.

Spam Kalender ICloud

Di Amérika Serikat, dimana pangsa iPhone langkung ti 50%, seueur pangguna jahat aya di luar sana ngintun undangan kalénder kana email acak. Upami anu nampi nampik uleman, pangirim terang yén akun aktip, janten anjeunna museurkeun usahana kana akun ieu, teras-terasan ngirim uleman énggal.

Salaku tambahan, spam kalénder ogé tiasa disebarkeun ngalangkungan halaman wéb, halaman wéb anu ngundang anjeun ngalanggan kalénder upami anjeun hoyong ngaksés kontén anu dituduhkeun. Minggu ayeuna, thread anyar dina Reddit, anu parantos ngagaduhan langkung ti 5.000 upvotes, naros ka Apple pikeun nambihan perlindungan tambahan pikeun merangan windows pop-up.

Dina kasus anu munggaran, Apple tiasa ngijinkeun blok alamat pangirim (salami anjeun nganggo alamat anu sami). Dina kasus anu kadua, Apple kedah nerapkeun léngkah panengah anu ngamungkinkeun halaman wéb ieu ditipu, kumargi moal tiasa ngalawan kabodoan pangguna ogé kahoyong pangguna pikeun ngaksés inpormasi anu diklaim nawiskeun halaman wéb ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.