Spanduk béwara permanén di ios 8? Ieu cara pikeun nyumputkeun aranjeunna

Bewara-springboard

Pasti éta kajantenan langkung ti sakali ti saprak anjeun ngagaduhan ios 8. Bayangkeun yén anjeun aya dina aplikasi sareng WhatsApp dugi, maka spanduk némbongan di luhur layar anu kadang, henteu ngaréspon paréntah pikeun nyumputkeunana ngageserkeun ramo ka luhur dina béwara, tetep permanén dugi ka waktos maksimum anu ditetepkeun ku Apple kalangkung.

Kadang-kadang ieu rada ngaganggu sabab éta nutupan bagéan antarbeungeut aplikasi anu kami anggo, nganonaktipkeun tombol sareng nyumputkeun data penting. Dina kaayaan ieu, hiji-hijina cara pikeun nyumputkeun spanduk bewara nyaéta mencét tombol home. Ku ngalakukeun éta kami moal ngantepkeun aplikasi kabuka janten hariwang ngeunaan éta, urang ngan saukur bakal ngajadikeun béja éta ngaleungit.

Kuring henteu terang pisan upami ieu masalahna nyaéta ios 8 atanapi aplikasi anu teu acan diénggalan leres. Éta panasaran éta kajantenan kuring kalayan aplikasi anu spésifik sareng ku cara acak janten hésé pikeun terang saha kalepatanana. Muga-muga waé pembaruan anu bakal datang pikeun sistem sareng aplikasi anu ngagaduhan masalah bakal méréskeun kagagalan ieu, nyaéta kasalahan anu ngaganggu anu tiasa urang lereskeun ku pencét tombol home iPhone atanapi iPad urang.

Émut yén bewara interaktif Aranjeunna protagonis hébat ios 8 sanaos deui, balna aya di pengadilan pengembang pikeun tiasa ngamangpaatkeun éta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

6 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Hoyong cenahna

    Upami ambek éta kajiret, béja bakal janten masalah dina aplikasi, sigana kuring bakal ningali naha aranjeunna ngalereskeunana ayeuna

  2.   Asier cenahna

    ios 8 dibanjel ku bug. Kuring parantos ningali betas kalayan kirang seueur bug. Mimiti kuring mikir yén meureun éta tiasa janten iPhone 5 kuring, tapi ayeuna kuring gaduh 6 sareng saur éta langkung seueur deui. Kumaha upami kiblat pihak katilu tina pilem, kadang-kadang aranjeunna angkat, anu sanés henteu, anu sanésna kaluar ngahalangan, anu sanés kuring kéngingkeun Apple resmi ....

  3.   Pendé28 cenahna

    Éta tina kibor nyaéta ostia, khususna kalepatanana nyaéta pangembang (sabagian) anu henteu ngaoptimalkeunana kalayan saé, sareng aranjeunna ngaluncurkeunana tanpa diuji dugi sadayana digosok ogé

  4.   Arnau cenahna

    pikeun ngalaksanakeunna anjeun kedah muterkeun orientasi iphone na

    1.    dAndrusco cenahna

      Kaluar gancang kalayan tombol Utama

  5.   joshua orellana cenahna

    Gampang ngaleupaskeun éta tanpa tombol bumi, hiji-hijina hal anu anjeun kedah lakukeun nyaéta toél bagian di tengah spanduk teras unggah tapi ati-ati, ngan ukur bagianna di tengahna, nalika anjeun némpél tab sareng unggah ti mana éta sateuacan éta tetep nyangkut! Kuring miharep kuring geus mantuan anjeun!