Kreatif Muvo Mini: spéker mini Bluetooth anu tahan cai

kreatif muvo mini

Minggu ayeuna urang parantos tiasa nyobian a spiker Bluetooth anyar ti mérek Kreatif, upami nembé kami tiasa nyobian Creative Muvo 20 sareng kami resep kakuatanana, dinten ieu urang nyarioskeun adi lanceuk, éta Muvo Mini, Dirancang pikeun dapur, éta mandi jeung kolam renang.

Sareng anu pang anyarna tina Kreatif mangrupikeun panyatur cai sareng tahan lebu, kalayan tingkat panyalindungan IP66, anu mastikeun urang pikeun nahan ampir sadayana anu tiasa urang laksanakeun kecuali anu neuleumkeun. Kami parantos masihan sakedik sareng urang badé nyarioskeun kesan kami.

Perlu dimimitian ti dasar éta Abdi gaduh Jambox Jawbone di bumi, spéker pamimpin (sakuduna) dina kisaran ieu anu ngalangkungan spéker Bluetooth ukuran alit. Seueur anjeun panginten anu heran, naha anjeun tiasa ngabandingkeun panyatur 150-200 euro (Jawbone) sareng panyatur kirang tina 60 euro (Kreatif)? Éta adil? Nya, meureun éta henteu kedah, tapi dina hal ieu, kalayan ukuran anu sami pengeras suara "murah" menang ku longsor dina unggal jalan.

Kreatif Muvo Mini éta panyatur langkung kuat, torek (285 gram), langkung mirah sareng éta ogé ngahijikeun téknologi NFC (Kuring ngarepkeun yén iPhone gaduh NFC sakaligus pikeun nyambungkeunana sareng ketok sanés angkat ka setélan) sareng éta tahan cai. Éta nyambung nganggo Bluetooth 4.0 janten boro-boro bakal runtah batré iPhone urang.

Abdi tiasa ngawartosan anjeun sadayana anu anjeun tiasa tingali dina halaman wéb resmi Creative: ukuran, beurat, Umur batre 10 jam (anu dieusi ku microUSB kalebet), jinis panyatur anu nganggo atanapi cKumaha anjeun ningkatkeun bass ku radiator pasip anjeun. Tapi anu leres-leres penting nyaéta kumaha kalakuanana dina kaayaan anu nyata anu urang sadayana tiasa gaduh dina kahirupan sadidinten.

Spéker dirancang pikeun kamar mandi sareng kolam renang, di jero rohangan aya seueur kakuatan, sareng di luar éta langkung ti cukup pikeun ngahirupkeun pésta dimana aya noise. Sanaos ukuranana leutik, polahna saé sareng gaduh bass anu saé, éta henteu distorsi pisan nalika urang ngaktipkeun polumeu nepi ka maksimal.

Perkawis résistansi cai anjeun tiasa ningali dina pidéo kumaha urang baseuh pisan, jauh di luar percikan saderhana, sareng éta ogé jalanna sami, tanpa mangaruhan sora na. Éta ogé kedah disebatkeun yén urang parantos langkung jauh dina milarian wates aparat sareng, tanpa leres-leres teuleumkeunana (anu dina tiori éta moal dicekel), kami parantos nempatkeun bagian payun kana cai; aya upami urang ngahargaan yén sora parantos ngirangan kumargi cai tetep antara gambar panyaturna tangtosna. Pas spéker garing Balik kana normal. Ieu kaayaan anu henteu kedah lumangsung dina kahirupan sadidinten, tapi hé, anjeun tiasa lungsur dina permukaan anu baseuh sareng henteu nganyenyeri upami terang éta anjeun kedah ngantep éta garing sababaraha jam sahingga mulih deui ka kinerja 100%.

sakedik warna mini

Pondokna, panyatur saeutik, idéal pikeun bumi sareng pakarangan, jeung kakuatan sareng langkung ti cukup batréna sareng kanggo a harga anu ngajantenkeun henteu aya tandinganna dina kisaran ieu, euro 59,99. Sayogi dina warna bodas, hideung, beureum atanapi biru.

Mésér - Halaman web resmi kréatip


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Alberto Herrero (@AlbertoHerrero) cenahna

    Éta katingalina saé pikeun harga

  2.   Ignacio Moreno cenahna

    Sampurna pikeun pésta jero cai kuring.

  3.   Alejandro cenahna

    saé, kuring hoyong terang naon kakuatanna dina hal W, hatur nuhun pisan