Konsep Flip iPhone 12 Spipacular

iPhone 12 Balikkeun

Sakumaha gampangna pikeun néwak impian anjeun dina layar komputer. Konsép desain alat kahareup ayeuna sayogi kanggo sing saha waé anu ngawasa parangkat lunak 3D sareng ngagaduhan komputer anu sakedik kakuatan.

Naha nganggo gambar gambar diam atanapi animasi, anjeun tiasa néwak ideu anjeun pikeun alat hareup bari henteu dipikirkeun naha sacara téhnis tiasa dilakukeun atanapi henteu. Kuring kakoncara kana konsép iPhone lipat tiis pisan, sareng kuring badé ngabagi na. Upami Samsung parantos ngajantenkeunana, Apple ogé tiasa ngalakukeun éta. Waktos kana waktos.

Kalayan Samsung's Galaxy Z Flip sareng Motorola RAZR di pasar, seueur anu ngimpikeun iPhone anu tiasa dilipat. Kami parantos mendakan dina ConceptsiPhone, saluran YouTube anu nunjukkeun konsep anu béda pikeun alat Apple, rendering anu luar biasa tina "impian" iPhone 12 Balikkeun.

Aya detil anu pikaresepeun pisan dina konsép ieu. Aranjeunna parantos nempatkeun kaméra payun di jero tampilan pikeun ngamungkinkeun tampilan sareng bezel bébas. Sareng kaméra TrueDepth? Mibanda layar luar anu leutik sareng megah layar interior fléksibel mun tiasa ngalipet.

Saeutik pisan pabrikan anu ngalungkeun dirina kana kolam hénpon tilepan. Éta mangrupikeun tarohan anu résiko pisan. Alat anu rada rapuh sareng mahal pisan. Urang kedah ngantosan sakedap kanggo ningali naha gagasan ngeunaan ponsel tilepan ieu "nyusup" di kalangan konsumen atanapi henteu.

Kamekaran téknologi ieu panginten janten kagagalan. Ngadamelna mode anu épémeral pisan ulah akar diantara pangguna. Ideu anu sanés janten émutan anu henteu kabetot ku konsumén, sapertos tivi anu melengkung, atanapi kacamata 3D pikeun nonton tipi.

meureun Apple parantos ngagaduhan prototipe iPhone tilepan, sareng ngantosan naha kumaha réaksi pangguna kana modél pabrikan sanés anu parantos ngaluncurkeun aranjeunna di pasar, pikeun ningali naha bakal neraskeun prototipe dina méja atanapi disimpen dina laci di kantor Cupertino. Kanggo ayeuna, urang kedah netepkeun konsép sapertos kieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.