Spotify bakal milarian sora pikeun naroskeun musik pikeun iPhone

Spotify

Sigana, sakali dunya kibor, beurit sareng layar ditaklukkeun, ayeuna sadaya perusahaan teknologi ageung (sareng Amazon) fokus kana yén urang tiasa nyungkeun hal-hal ku sora urang. Anu saé, tapi sigana henteu acan mendakan formula anu pas.

Sababaraha dinten ka pengker kami ningali kumaha Spotify tiasa maén sareng ideu ngaluncurkeun speaker anjeun nyalira, sareng janten, pikeun anu nyarios, naon Apple Music kanggo HomePod. Tina nyandak spéker anjeun nyalira, écés panginten éta bakal ngagaduhan sababaraha cara pikeun berinteraksi, sareng sigana sadayana nunjukkeun yén éta bakal aya sareng sora urang.

Hunter Owens dipasang dina gambar Twitter anu anyar - sareng dikonfirmasi tapi henteu disebarkeun - asisten sora terpadu kana aplikasi Spotify pikeun ios. Éta diwangun ku pilihan milarian, sanés tukang sihir sapertos kitu. Nalika ngaksés kana bagian milarian Spotify, urang tiasa ngeklik ikon mikropon énggal sareng naroskeun Spotify pikeun albeum, seniman, daptar atanapi lagu.

Pidéo anu nunjukkeun kumaha jalanna sigana tiasa dipasihkeun hasilna gancang sareng akurat. Tangtosna, kanggo waktos dina basa Inggris anu sampurna sareng ngan pikeun sakumpulan pangguna alit. Mudah-mudahan, éta bakal ngahontal langkung seueur pangguna sareng, tungtungna, nagara sareng basa sanés.

Tapi nyatana, naon anu urang pikahoyong kanggo naon? Istilah sanésna, ideu pikeun nanyakeun langsung ka Spotify pikeun musik saé, tapi terbatas pisan. Janten pisan, upami urang hoyong gaduh anu mirip sareng ayeuna, urang tiasa nganggo dikta keyboard Apple (atanapi keyboard naon waé anu ngamungkinkeun dikte sapertos Gboard) pikeun nyungkeun musik ti Spotify.

Kusabab Spotify teu tiasa nganggo Siri, asistén Spotify ieu peryogi urang pikeun muka konci iPhone . Sareng hasilna masih siga ngadikte naon anu dipikahoyong.

Masih, éta warta hébat. Naon pamutahiran sareng genah sok ngaapresiasi. Tanpa ragu, Apple sigana henteu daék ngantep Siri milari kontén dina Spotify, tapi éta moal sabab Spotify henteu nyobian. Ogé, pikeun panyatur anu sanés, sapertos Sonos atanapi spiker Spotify anu dikabarkan, tiasa kalebet milarian ieu sareng sababaraha paréntah anu ngamungkinkeun anjeun milarian dina gaya "Hei, Siri."


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.