Spotify hoyong panyaturna sorangan sareng parantos milarian insinyur

Panyatur langkung modis tibatan anu kantos dipidangkeun ku modél anu béda anu ditawarkeun ku Amazon pikeun urang lami sareng Amazon Echo na, atanapi Google kalayan Google Home na. Apple mangrupikeun anu terakhir anu ngiluan pésta éta, sareng ayeuna sigana giliran Spotify.

Saingan gedé Apple dina bisnis musik streaming sigana sadar yén éta Nawarkeun perangkat keras ogé parangkat lunak tiasa janten cara kéngingkeun langkung seueur artos sareng di luhur sadayana, pikeun ngamankeun palanggan, sareng parantos nawiskeun padamelan anu béda-béda sadayana berorientasi kana pembuatan sareng penjualan alat.

Sanaos padamelan éta henteu netepkeun naon anu aranjeunna rencanakeun ngadamel, Naon anu tiasa dijual Spotify sagigireun jasa musik na? Sigana jawaban anu paling jelas nyaéta panyatur anu ngahijikeun aplikasi anjeun sareng anu tiasa dikontrol ku sora. Saatos kasuksésan kritis HomePod, perusahaan Swédia sigana bertekad pikeun nuturkeun jejak Apple.

Naha bakal janten spéker anu tertutup sapertos Apple? Éta tiasa janten spéker anu ngan ukur integrasi aplikasi na anu teu tiasa dianggo sareng aplikasi sanés sapertos Apple Music atanapi Tidal. Sugan aranjeunna tiasa nawiskeun éta salaku bagian tina langganan anu rada langkung mahal tibatan anu ayeuna sareng waktos anu cicing ... atanapi panginten éta panyatur multiplatform sapertos anu ditawarkeun ku Sonos. Aya seueur kanyahoan anu urang kedah terang, diantarana harga sareng kualitas sora anu bakal ditawarkeun ku urang.

Apple, Amazon, Google, sareng Sonos ngagaduhan sorotan akhir-akhir ieu, klasik sapertos B&O, B&W atanapi Bose kanggo waktos ayeuna teras-terasan sareng roadmap anu teu pikaresepeun sapertos jauh tina naon anu hébat téknologi. Spotify siga anu nekad ngalebetkeun perang ieu, sareng pedangna aya di luhur. Kami gaduh sababaraha sasih anu pikaresepeun pisan dina dunya musik.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.