Spotify mendesain ulang bagian Perpustakaan sareng nambihan saringan dinamis

Spotify

Jalma-jalma di Spotify, jauh ti netep janten jasa musik streaming pang populerna di dunya 158 juta palanggan, aranjeunna teras nambihan fungsi énggal dina versi aplikasi kanggo alat sélulér sareng pembaruan énggal bakal dileupaskeun sakedap.

Pembaruan énggal ieu nawiskeun kami, salaku hal anu anyar, tata perenah kisi anyar pikeun bagian Perpustakaan Anjeun, sami sareng anu tiasa urang mendakan dina halaman utami sareng urang tiasa silih berganti sareng pandangan daptar sapertos sateuacan.

Kabaruan anu sanés anu kalebet dina pembaruan ieu, nyaéta saringan dinamis anu ngamungkinkeun urang pikeun nganapigasi koléksi kami ku cara anu langkung gancang pikeun milarian kontén anu diunduh, pilihan asihan énggal pikeun tiasa mendakan kontén ku nami, urutan abjad ... sareng kamungkinan nancebkeun kontén di luhur supados salawasna aya panangan.

Naon anu anyar dina pembaruan Spotify anyar pikeun ios

  • Saringan anyar dinamis pikeun ngabantosan anjeun nganapigasi koléksi anjeun. Pilih ti albeum, artis, daptar puter, atanapi podcast pikeun ningali audio naon anu anjeun simpen sareng cocog.
  • Pilihan asihan langkung saé. Pilih pikeun ningali audio anjeun dumasar abjad, ku muter-muter terakhir, atanapi ku nami panyipta. Ayeuna parantos diatur.
  • Kontrol langkung seueur sareng aksés langkung gampang kana naon anu anjeun paling ngupingkeun. Pilih nepi ka opat daptar puter, albeum, atanapi acara podcast pikeun tetep dijepit pikeun aksés instan. Anjeun kedah geser jari anjeun ka katuhu dina unsur-unsur ieu pikeun ningali opsi pikeun "nyepél".
  • Anggo anu énggal panempoan grid pikeun ngagolongkeun kontén anu anjeun resep ku cara anu langkung visual, kalayan panutup albeum ageung, daptar puter sareng podcast.

Ti Spotify aranjeunna ngaku yén pembaruan anyar ieu bakal mimiti ngahontal sadaya pangguna dina saminggu payun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.