Spotify ngamutahirkeun layar utama sareng podcast, papanggihan, sareng riwayat maén

Kami bakal resep Apple Music tapi anjeun kedah terang sakumaha saé jalanna Spotify. Sareng éta buta héjo musik streaming parantos lami di ieu, sareng upami urang resep kana hiji hal, éta henteu gumantung kana pembaruan ios sabab kajadian sareng Apple Music ngalebetkeun fungsi, hal anu cukup pikaresepeun sabab éta ngamungkinkeun urang gaduh warta langkung rutin. Ayeuna aranjeunna nuju diénggalan deui kanggo nyayogikeun kami antar muka anu langkung kapaké. Layar utama diénggalan ku berita podcast, pamanggihan, sareng riwayat nonton. Terus baca yén kami nyaritakeun sagala rinci ngeunaan pembaruan anyar ieu.

Éta kedah nyarios éta mendesain ulang ayeuna digulung sakedik, aranjeunna henteu kedah ngamutahirkeun aplikasi sareng kami bakal ningali éta dina aplikasi kami salami ieu. Sakumaha diumumkeun dina blog perusahaan, aranjeunna hoyong panganteur énggal pikeun ngamungkinkeun urang pikeun mendakan audio anu urang "resep" ku cara anu gampang sareng langkung intuitif. Parobihan anyar anu bakal kami mendakan nyaéta:

  • Wisata deui dina waktosna: Pendakan deui permata anu leungit dina riwayat ngupingkeun anjeun ku bagian "Anyar Dimaénkeun", dimana pangguna tiasa balik dina waktosna sareng ngotéktak sejarah tilu bulan. Pangguna premium sareng Gratis di seluruh dunya bakal tiasa ngotéktak lagu sareng épisode anu anyar dimaénkeun, ogé daptar puter, albeum sareng acara ti mana éta maén.
  • Luncat kana podcast énggal sareng teu réngsé- Pangguna premium tiasa ningali episode podcast énggal sareng relevan langsung dina layar utama. Épisode-épisode anyar bakal ditandaan ku titik biru, sareng épisode anu parantos dimimitian bakal nembongkeun palang kamajuan anu bakal nyaritakeun naon anu leungit pikeun urang béréskeun audio.
  • Panggihan langkung seueur musik- Pangguna premium moal sono kana hiji lagu ti seniman anu aranjeunna resep. Ayeuna, anjeun bakal ningali widget énggal dina aplikasi di bagian luhur layar utama khusus pikeun rekomendasi berorientasi penemuan anu khusus pikeun selera urang.

Perbaikan anu pasti bakal ngajadikeun jalan urang ngalangkungan aplikasi Spotify langkung gampang. Janten ayeuna anjeun terang, upami anjeun pangguna Spotify tetep teras-terasan sabab dina sababaraha dinten ka payun anjeun bakal ningali parobihan ieu dina layar utama aplikasi ios anjeun. Sareng anjeun, Naha anjeun resep Spotify atanapi Apple Music?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.