Spotify parantos ngamungkinkeun urang pikeun milarian musik dina modeu offline

spotify

Resmi resmi na Spotify pikeun iPhone, iPod Touch, sareng iPad Ngan parantos diénggalan ku paningkatan anu alit tapi diperyogikeun pisan. Ti vérsi 1.3.0 kami bakal mendakan pilihan pikeun milari musik dina modeu offline. Dugi ka ayeuna, pamilarian tiasa dilakukeun nalika urang gaduh konektipitas Wi-Fi atanapi jaringan data operator kami. Dina bagian ieu, Spotify tanggung jawab milari sadaya musik anu sayogi dina katalog na (dimana lagu ieu ngagaduhan langkung ti 20 juta lagu).

Versi anyar ieu bakal ngamungkinkeun urang pikeun milari musik iraha waé: upami urang gaduh konéksi internét, éta bakal milarian sadaya katalog na. Upami, di sisi sanésna, kami aya dina modeu offline (kusabab kami henteu ngagaduhan konéktipitas atanapi kusabab kami dina modeu pesawat) maka pamilarian bakal dilaksanakeun diantawisna lagu anu kami unduh sareng éta, ku alatan éta, aranjeunna dina modeu offline. Ieu kumaha perusahaan ngajelaskeun éta liwat App Store:

Naon Anyar dina Vérsi 1.3.0
Anyar: sanajan anjeun offline, anjeun tiasa milarian musik anu diunduh.

Resmi resmi na Spotify Éta nampi desain ulang nembé, ngamungkinkeun navigasi langkung tiasa diaksés tapi anu masih nampilkeun sababaraha masalah sanés dina interface na. Éta henteu sakumaha intuitif sapertos anu urang ngarepkeun sareng sababaraha ménu penting diturunkeun ka tukang. Masih, pamutahiranna luar biasa sareng mudah-mudahan perusahaan bakal tetep ngagosok cacat ieu dina vérsi Spotify kahareup pikeun iPhone sareng iPad.

Anjeun tiasa mendakan Spotify gratis di App Store nagara anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   mini cenahna

    Aranjeunna parantos lami gaduh ieu, kuring henteu terang kunaon aranjeunna nyandak éta, tapi kuring sering nganggona. Syukur ku aranjeunna parantos nempatkeun éta deui,

  2.   Zarazua cenahna

    Abdi henteu katarik. Panutupna masih henteu katingali dina modeu offline sareng anu ngabandungan

  3.   Miguel Vasquez cenahna

    Kuring resep Spotify, hiji-hijina hal anu goréng nyaéta aya sababaraha seniman anu henteu nyimpen katalogna tapi anu sanésna sigana mah saé sareng dina premium langkung saé.