Spotify pikeun Apple TV?, Langkung saé ngantosan dumuk

spotify

Langkung langkung sataun parantos kalangkungan sareng pangguna Spotify masih ngantosan adaptasi pikeun aplikasi tungtungna sumping anu cocog sareng tvOs sareng Apple TV generasi kaopatna. Nya, kami parantos ngagaduhan kecap "resmi" ti perusahaan, sareng éta sanés berita anu saé pikeun pangguna éta, sabab numutkeun sumber perusahaan ngembangkeun aplikasi pikeun Apple TV henteu sama sekali prioritas pikeun layanan musik streaming, sareng sanaos dina rencana Spotify, éta moal sumping dina waktos anu caket. Konfrontasi antara Spotify sareng Apple tiasa janten salah sahiji panyabab tina kaputusan ieu.

Sanés Spotify pikeun tvOS ogé pikeun watchOS, aplikasi jasa musik sayogi kanggo Mac sareng iOS, tapi henteu pikeun dua platform sanés anu parantos réngsé sataun sareng anu ningali kumaha waktosna ngalir sareng aplikasi na henteu dugi. Nganggap yén pamekaran aplikasi pikeun platform ieu ngan ukur adaptasi tina aplikasi anu aya pikeun ios sareng yén henteu perlu ngamimitian ngembangkeun ti mimiti, Sigana mah éta kaputusan capricious tina Spotify yén pikeun ngahukum Apple bakal ngarugikeun pamaké jasa na anu ngagunakeun alat ieu. Strategi anu suksés atanapi ditembak dina sampéan? Dina pendapat abdi, rada pilihan kadua, tapi kaputusanana nganggap yén éta bakal dianggap sareng sanés hasil tina panas anu sederhana ti sutradara Spotify.

Konfrontasi Spotify sareng Apple parantos lami, ti saprak peluncuran Apple Music, sareng ngagaduhan intensitas maksimum nalika Apple nolak pembaruan pikeun aplikasi na pikeun ios ku kalebet tautan anu ngarah ka situs web Spotify kanggo ngalanggan, aya anu jelas dilarang dina istilah Apple anu meryogikeun langganan anu didamel tina aplikasi ios janten ti jero App Store salaku pamésian dina aplikasi. Kaputusan ieu, dijelaskeun ku Spotify salaku diktator sareng teu adil, mangrupikeun épisode panganyarna tina perang anu henteu acan réngsé.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Alberto cenahna

    Sanaos kitu, spotify tiasa diputer ngalangkungan Airplay, anu masihan anjeun kauntungan pikeun tiasa maénkeun musik anu teu aya dina katalog spotify tapi anu aya dina telepon (musik anu disingkronkeun kana Aplikasi Spotify tina komputer), hal Éta henteu tiasa dilakukeun ngalangkungan chromecast kumargi éta nyebatkeun yén lagu ieu henteu sayogi di daérah kuring sareng kuring ngabayangkeun yén hal anu sami bakal kajadian dina aplikasi resmi di AppleTV.

    Nanging, akhir-akhir ieu (1 bulan satengah ka dieu) kuring henteu tiasa maénkeun musik kalayan alus ngalangkungan airplay, éta maénkeun hiji atanapi dua lagu teras sigana kuring nempatkeun rékaman rusak, sadayana mimiti macét, anu ku Apple Music henteu Éta kajadian, sareng éta kajantenan nalika kuring ngalakukeun airplay ti iPhone sareng iPad dina aplikasi spotify.