Spotify sareng Musixmatch: karaoke Spotify

spotify-karaoke

Urang sadayana resep nyanyi nalika ngabersihkeun sareng daptar Spotify favorit urang, ayeuna Spotify ngajantenkeun langkung gampang pikeun kami, karajaan Spotify parantos sumping pikeun kami nyanyi duét sareng seniman favorit kami di Mac. Spotify sakali kabuktosan janten saimbang sareng mikir ngeunaan na konsumén, anu ngajantenkeun perusahaan gaduh hasil anu saé dina hal kapuasan pelanggan.

Dina minggu anu bakal datang sareng laun klien Spotify desktop pikeun Mac bakal diénggalan nambihan pilihan MusiXmatch ngahijikeun lirik lagu anu urang barikeun dina gaya karaoke murni. Pikeun ngamangpaatkeun fitur anyar nalika urang nampi pembaruan, anu kedah urang lakukeun nyaéta maénkeun lagu favorit urang teras pencét tombol énggal «Lirik» anu bakal muncul di beulah katuhu handap pamuter.

Fitur anyar ieu, sakumaha Spotify ngajelaskeun ogé, asalna tina union anu dilakukeun ku perusahaan Swédia MusicXmatch (perusahaan Italia didirikeun taun 2010), kalayan katalog wéb lirik musik pangageungna kalayan 7 juta lirik dina 38 basa. Henteu diragukeun, persatuan mangrupikeun kakuatan sareng ieu mangrupikeun salah sahiji anu pikaresepeun pangguna. Layanan streaming musik Swédia Spotify ngaluncurkeun layanan dina 2008. Dinten ayeuna ngagaduhan langkung ti 60 juta pangguna, 15 juta diantarana mayar, kalebet server.

Pembaruan Spotify pikeun Mac ogé parantos nambihan sababaraha parobihan yén urang teraskeun kana detil:

  • Umpan Réréncangan Anyar sareng Ningkat: Ayeuna langkung gampang tibatan kantos mendakan naon anu didangukeun ku jalma anu anjeun paduli. Ngan gulung ka handap sidebar pikeun ningali daptar puter, lagu, sareng seniman anu didangukeun babaturan anjeun.
  • A Chart Anyar Hirup - Musik Sorotan Anu Naék Na Turun.

Henteu diragukeun, langkung seueur deui yén gosip nyarios yén Apple nyiapkeun jasa streaming musikna nyalira, anu ti Cupertino kedah ngawasi ka budak Spotify sareng ningkatkeun layananna (upami aranjeunna tiasa), upami henteu éta bakal janten kagagalan anu luar biasa.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.