Spotify tetep nanem modal dina podcasting sareng bagan anyar

Bagan podcast anyar dina Spotify

nu podcast ti saprak mimiti pandemi éta aranjeunna janten hiburan anu beuki dipilari diantara sadaya kelompok umur. Rupa-rupa eusi, sareng keragaman 'podcasters' ngajantenkeun pilihan sanés pikeun nyéépkeun waktos nalika olahraga atanapi istirahat, contona. Giliran popularitas ieu dipikaterang ku perusahaan ageung boh Apple sareng Spotify, sareng anu sanésna, anu nanem modal pikeun ningkatkeun platform kanggo nampung revolusi podcast. Dina kasempetan ieu, Spotify parantos diluncurkeun Bagan Podcast ku nagara sapertos aranjeunna sayogi sareng lagu-laguna. Aranjeunna sayogi di sababaraha nagara sareng bakal diadaptasi kana géografi dunya ka hareup.

Spotify terus mekarkeun podcast kalayan bagan anyar

Bagan, anu digulung ayeuna di 26 pasar dina Spotify pikeun alat sélulér (ios sareng Android), henteu ngan ukur bakal ngabagi tren podcast panggancangna dina waktos ieu sareng pangguna, tapi ogé bakal daptar acara anu pang populerna di wilayah anjeun. Dumasar kana nomer tina pangdéngé anyar-anyar ieu.

Ngaliwatan siaran pers Spotify ngumumkeun datangna éta bagan podcast ka Amérika Serikat, Inggris, Brasil, Jérman, Méksiko sareng Swiss. Ieu bakal janten nagara munggaran anu tiasa ningali dina cara anu sami sareng lagu, podcast dina trend, naékna sareng gerakan popularitasna. Panah beureum sareng héjo nunjukkeun naha podcast anu dimaksud parantos naék atanapi murag dina peringkat anu paling sering didangukeun.

Salaku tambahan, éta dibarengan ku datangna a wéb khusus didaptarkeun sacara éksklusif pikeun podcast. Di jerona anjeun tiasa ningali peringkat ogé milah-milah dumasar kategori kalayan Spotify anu modéren, saderhana sareng dipiara. Tapi halaman wéb ieu ngan ukur sayogi di Amérika Serikat, ayeuna.

Tulisan anu aya hubunganana:
Asistén virtual Spotify mimiti sumping di ios

Kalayan anyar ieu Spotify khususna janten podcast. Sababaraha nagara, sapertos Amérika Serikat, ngagaduhan fungsi anu béda-béda sapertos jinis eusi sareng daptar puter ieu: podcast pang populerna, épisode anu paling populér, statistik anu langkung khusus pikeun masing-masing épisode, sareng cara-cara anyar pikeun ngabagi eusi dina jaringan sosial.

Spotify - Musik sareng Podcast (Link AppStore)
Spotify - Musik sareng podcastbebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.