SpringFlash: Anggo lampu kilat alat anjeun salaku sénter (Cydia)

SpringFlash

Seueur anjeun pasti gaduh kantos nganggo lampu kilat tina alat anjeun salaku senter dina sababaraha waktos khusus pikeun milari naon-naon, ku naon ieu anjeun naha anjeun kedah ngaunduh aplikasi tina appstore, seueur anjeun bakal mikir yén nganggo iOS 7 henteu peryogi aplikasi nanaon pikeun ngalaksanakeun fungsi ieu kumargi ios nyalira nyandakna terpadu

Tapi kumaha upami anjeun gaduh ios anu sanés? Di dieu urang ngagaduhan solusi pikeun nyingkahan gaduh ikon anu sanés dina SpringBoard urang, tweak disebatna SpringFlash sareng didamel ku sumber cydia anu sami Boss gedé, tweak ieu cocog sareng ios 4, iOs 5 sareng ios 6.

Sakali kami install Tweak ieu moal muncul jinis ikon atanapi setélan aplikasi.

kumaha gawéna: Operasi tweak saderhana, sakali dipasang urang kedah ngakses pilihan tweak, kami ngonpigurasikeun metode aktivasina Ngalangkungan aktivator, pas diaktipkeun urang kedah ngalakukeun isyarat anu dikonfigurasi sareng flash alat urang bakal hurung siga anu senter, nalika urang réngsé nganggo éta kami balik deui pikeun ngalakukeun gerakan atanapi kombinasi tombol anu dikonfigurasi sareng lampu kilat bakal dinonaktipkeun.

Pendapat kuring: Sacara pribadi, modifikasi ieu lumayan fungsina pikeun waktos-waktos anu anjeun peryogi langkung terang tibatan anu aya dina waktos éta, kuring terang yén aya seueur aplikasi tina jenis ieu di appstore tapi aranjeunna sadayana nyiptakeun ikon énggal pikeun urang, kalayan modifikasi ieu cydia the hal anu saé anu urang gaduh nyaéta henteu nyiptakeun jinis ikon dina alat janten urang henteu ngagaduhan langkung seueur ikon dina SpringBoard kami.

Anjeun tiasa mendakan Tweak énggal ieu dina Repository of Boss gedé leres-leres Gratis.

Inpo leuwih: SevenCenter: Pusat Notifikasi ios 7 dina ios 5.xx sareng ios 6.xx (Cydia)


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.