Springtomize 3 kanggo ios 9 ayeuna sayogi dina Cydia

sprintomize-kompatibel-ios9

Saatos sababaraha minggu ngantosan, tungtungna urang tiasa ngaraosan hébat Springtomize 3 tweak, anu ayeuna sayogi kanggo dipésér sareng diunduh salajengna ti Cydia pikeun $ 2,99. Untungna, pangguna anu parantos ngagaleuh vérsi sateuacana henteu kedah mayar deui, kumargi tweak ieu mangrupikeun pembaruan anu sateuacanna sareng teu acan dikembangkeun ti mimiti.

Sababaraha dinten ka pengker kami ngawartosan anjeun yén Filipo parantos ninggali kamekaran sareng pembaruan tweak anu saé ieu, kusabab anjeunna kedah ngamimitian kuliah di universitas, tapi anjeunna mendelegkeun karya éta ka sobatna Janosch Hubner. Leres leres, Filipo ngawaskeun pembaruan atanapi fungsi anyar anu ditambihan kana aplikasi, sanaos ieu sanés masalahna pikeun vérsi ieu.

Springtomize ngamungkinkeun urang kelompok seueur kustomisasi dina hiji tweak yĂ©n sateuacana urang kedah ngalakukeun nyalira ku ngaunduh sababaraha tweaks, tapi ku ieu urang tiasa ngarobah kagancangan animasi, nyabut poin tina springboard anu bĂ©da, ngarobih pusat kontrol, nambihan langkung seueur aplikasi kana dok, ningkatkeun ukuran folder , ngarobih tampilan ikon, ngarobih layar konci sareng bilah status ...

Sakumaha urang ngawartosan anjeun sababaraha dinten ka pengker, kusabab studi anu pengembang nembé dimimitian, Springtomize 3 ngan ukur pembaruan pikeun tweak, teu aya fitur anyar anu ditambihan. Tapi urang ogé henteu kedah ngaluarkeun yén dina waktos anu moal jauh teuing pamekar Filipo sareng Janosch bakal nambihan fungsi énggal dina tweak éta.

Kalayan update anyar ieu Springtomize 3 ngahontal vérsi 1.4.0 sareng sayogi kanggo dipésér dina Repo BigBoss $ 2,99. Sakumaha anu kuring sebatkeun di luhur, upami anjeun sateuacan mésér vérsi anu cocog sareng ios 8, anjeun tiasa ngaunduh pembaruan ieu tanpa kedah mésér tweak deui.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina Ă©tika Ă©ditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.