Star Wars: The Last Jedi ayeuna sayogi di iTunes, sareng anjeun ogé tiasa mesen Ready Player One

Star Wars Siap Pamaén Hiji

Ampir sabulan katukang, Abdi ngingetkeun anjeun yén anjeun parantos tiasa mesen épisode terakhir saga Star Wars, The Last Jedi. Dinten ayeuna, naha anjeun mesen atanapi henteu, ayeuna sayogi kanggo ngagaleuh, diunduh sareng ditingali.

Pilem na sayogi dina kualitas HD (1080p sareng 720p) sareng kualitas SD. Pilem ieu, sareng anu sanés dina Star Wars saga, henteu sayogi, sahenteuna pikeun ayeuna, dina kualitas 4K HDR (sanaos 1080p kualitas pilem Apple spektakuler).

Star Wars: The Last Jedi kalebet iTunes Extras (HD mésér hungkul). Dina hal ieu, langkung ti 15 pamandangan anu dihapus (nganggo atanapi henteu aya koméntar), sababaraha mini film dokumenter, tilu adegan anu ngajelaskeun sareng sajam satengah video anu judulna "The Director and the Jedi".

Kalayan warta ngeunaan booking mimiti, kuring bébéja yén Apple ngaku parantos nempatkeun sésa pilem dina harga anu istimewa, tapi yén aranjeunna henteu mendakan tawaran éta dimana waé. Akhirna, sigana mah aya kasalahan, Teu aya bewara deui harga khusus dina sésa pilem dina saga sareng pilem na dina harga biasana € 13,99. Éta harga anu sami sareng Star Wars: The Last Jedi. Urang kedah ngantosan pilem Star Wars anu anyar ngeunaan Han Solo dugi ka bioskop, nalika harga sésa pilem pasti turun.

Di sisi anu sanésna, anjeun parantos gaduh kamungkinan pre-order pilem anyar Steven Spielberg's Ready Player One. Dumasar kana buku - anu kuring masih maca - ku Ernest Cline, Ready Player One janten suksés.

Anjeun tiasa tos pesen dinten ayeuna pikeun € 13,99. Tanggal dimana éta bakal sayogi teu acan dikenal, atanapi upami éta bakal datang dina 4K HDR anu spektakuler. Samentawis éta, Apple ngirangan sababaraha pilem Steven Spielberg sapertos The Goonies janten € 5,99, éta lamun anjeun tiasa nikmati ayeuna.

Émut yén sadayana Pilem iTunes bakal sayogi dina Mac, iPhone, iPad atanapi Apple TV anjeun anjeun mésér éta dina alat anjeun mésér éta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Iñaki cenahna

    Upami anjeun resep pisan kana buku, langkung saé anjeun henteu nonton pilem na. Béda pisan. Teu aya anu ningali.

  2.   Nacho Aragonés cenahna

    Anjeun sanés anu pangpayunna nyarioskeun ka kuring! Kaleresan nyaéta, sapertos biasa, kuring bakal tungtungna nonton pilem na. Maka kuring bakal teras ngawartosan ka jalma hal anu sami anu parantos anjeun béjakeun ka kuring. Mangrupikeun siklus kahirupan

  3.   David cenahna

    Goonies diarahkeun ku Richard Donner, sanés Spielberg. Spielberg mangrupikeun ko-panulis sareng ko-produser.

  4.   Nacho Aragonés cenahna

    Halo david! Dimana kuring nyarios ngarahkeunana?