Stasion cuaca Netatmo ayeuna cocog sareng HomeKit

Pabrik aksésoris pinter Netatmo nembé ngumumkeun yén salah sahiji produk unggulan na, stasiun cuaca tungtungna ayeuna cocog sareng Apple's HomeKit ngalangkungan pembaruan firmware anu ayeuna sayogi pikeun sadaya pangguna nganggo modél 2016 atanapi engké.

Hatur nuhun kana pembaruan ieu, urang tungtungna tiasa interaksi sareng stasiun cuaca ngalangkungan paréntah Siri. La Stasion cuaca Netatmo, anu parantos urang dianalisis dina iPhone News Sababaraha taun ka pengker, éta nunjukkeun kami inpormasi ngeunaan kalembaban jero ruangan sareng ker, suhu, tingkat CO2 di bumi, sareng kualitas hawa.

Salaku tambahan, urang tiasa mésér modul tambahan pikeun ngalegaan inpormasi anu ditawarkeun ka kami di bagian sanés bumi kami. Kalayan ngaleupaskeun ios 13, sadaya inpormasi anu ditingalikeun ku alat ditampilkeun ku cara anu dikelompokkeun. Nanging, ku pembaruan ios salajengna, ios 13.2, sadaya inpormasi anu nunjukkeun sét sénsor ieu pikeun kami bakal ditingalikeun mandiri.

Hatur nuhun kana pembaruan ieu, urang bakal tiasa tanyakeun ka Siri pikeun suhuna naon anu dilakukeun di kamar budak, kalembaban di luar ... Kasaluyuan ieu ogé dugi ka otomatis, otomatis anu tiasa urang aktipkeun dumasarkeun kana parobihan dina CO2 atanapi kualitas hawa, sakumaha anu dirékam ku sensor stasiun cuaca.

Kusabab keterbatasan protokol HomeKit, sababaraha fitur Stasion Cuaca Netatmo henteu sayogi dina aplikasi Apple, janten urang kedah teras-terasan nganggo éta pikeun terang tingkat noise, tekanan atmosfir, angin sareng hujan. Sanaos aranjeunna henteu cocog sareng HomeKit ayeuna, Netatmo negeskeun yén aranjeunna bakal dilebetkeun sakumaha HomeKit ngamungkinkeun éta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.