Steve jobs ngahargaan kamungkinan nyieun jam tangan

Pilem Steve Jobs

Apple ngenalkeun Apple Watch dina bulan Séptember 2014. Steve Jobs, tilas CEO Apple, pupus tilu taun sateuacanna, dina 2011. Naon anu anjeun carioskeun Steve Jobs upami kuring kantos ningali jam tangan apel? Kami henteu tiasa mastikeun naon kesan na, tapi urang tiasa terang yén pendiri Apple terang perusahaan damel dina hiji proyek pikeun nyieun jam. Numutkeun inpormasi anyar ieu, smartwatch sanés mangrupikeun alat Apple anu munggaran anu bakal diproduksi tanpa Jobs anu teu aya hubunganana sareng éta.

Inpormasi sumping ka kami tina majalah Fortune sareng di jerona aranjeunna nyarioskeun yén kapercayaan populér nyebutkeun yén Jony «Kuring ngamimitian ngalamun ngeunaan Apple Watch saatos pupusna Steve Jobs dina Oktober 2011. Ieu kedah janten léngkah salajengna dina dinasti, anu pangpayunna tanpa kapamimpinan Steve Jobs. ". Tapi éta ogé ngumpulkeun pernyataan sanés anu tiasa bertentangan sareng kapercayaan ieu.

nurutkeun pakaya, Tim Bajarin tina Strategi Kreatif, anu parantos hubungan sareng Jobs salami 35 taun, henteu satuju kana naon anu urang sadayana pikir. Bajarín nyarios yén «Steve terang ngeunaan Apple Watch. Teu ditolak salaku produk«. Anjeunna henteu nyarios seueur deui, tapi tina kecap na urang tiasa ngartos yén Steve Jobs parantos ningali éta desain munggaran atanapi laporan dina jam tangan sareng parantos ngantep éta diparkir ngantosan waktos anu langkung saé pikeun ngaluncurkeunana atanapi ngagaduhan anu pikaresepeun.

Naon anu disebatkeun ku Tim Bajarin henteu bertentangan sareng anu urang sadayana percanten sareng Apple hoyong urang pikir, tapi éta ngajantenkeun urang mikir yén di Cupertino aranjeunna henteu acan ngamimitian nanaon ti 0 ti saprak CEO éta maot. Patarosan anu sanésna nyaéta naon anu panginten Steve Jobs ngeunaan Apple Watch sakumaha urang terang. Salaku perfeksionis sakumaha anjeunna, proyék sigana bakal tetep dina laci anu ngarepkeun nampilkeun anu anyar. Naha anjeun satuju?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.