Stevie Wonder ngagabung sareng Apple pikeun ngabagjakeun urang dina Natal

apel natal stevie heran

Natal bakal datang, énjing mangrupikeun salah sahiji dinten pra-natal dinten anu pangpentingna dina taun kusabab kanyataan yén Hideung Jumaah dirayakeun (mimitina) di Amérika Serikat sareng di seueur nagara sanés, dinten anu paling penting dina hal pameseran paduli sadaya diskon anu dilakukeun ku toko pikeun ngamimitian kampanye Natal sareng nyiapkeun balanja Thanksgiving (di Amérika Serikat sacara tradisional dinten pemberian hadiah).

Un dinten teras kanggo ngamangpaatkeun balanja Natal taun 2015 ieu. Sareng éta kami parantos aya dina Natal, énjing hiasan Natal di seueur kota Spanyol bakal dihurungkeun. Sareng Apple henteu bakal kirang, éta sababna perusahaan Cupertino nembé ngaluncurkeun iklan Natal anu ayeuna klasik. A iklan anyar anu dibéntangan waktos ieu (anu fanboy) Stevie Wonder ...

https://www.youtube.com/watch?v=hjBZoOs_dXg

Sakumaha anjeun tiasa tingali dina tempat, Stevie Wonder dibarengan ku seniman Andra Day, sareng duanana ngadakeun lagu Someday di natal lagu anu ngagambarkeun sadaya nilai-nilai anu hoyong Apple cerminkan dina sumanget Natal pikeun taun 2015 ieu.

Un video pisan dalit sareng homely, duanana nyanyi lagu dina lingkungan ieu dikurilingan ku alat Apple. Nyatana urang tiasa ningali kumaha St dirinaevie Wonder ngamimitian ngarang dina Mac nganggo aplikasi Garageband kalebet. Salaku tambahan kami ogé ningali kumaha kusabab lolong anu sigana ngamangpaatkeun VoiceOver pikeun ngontrol tanpa watesan Mac anjeun ku OS X El Capitan. Apple, perusahaan anu parantos babarengan kami unggal Natal, ayeuna Urang kedah tingali naon anu bakal kajadian sareng Apple's BlackFridayTaun kamari aranjeunna henteu nawiskeun naon waé tapi naon waé anu tiasa kajadian sareng jalma-jalma ieu ti Cupertino ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.