Saham AirTags dinormalisasi

Saatos sababaraha sasih dimana sahamna AirTags ieu jarang pisan dibandingkeun sareng sesa produk Apple -kecuali tangtosna AirPods Max- parusahaan Cupertino sigana ningali dikokolakeunkeun pikeun ngéstokeun saham para lokator ieu. 

Ayeuna upami anjeun badé mésér AirTags anjeun tiasa ngalakukeunana sacara tenang di salah sahiji toko Apple resmi komo dina sababaraha reséler yén perusahaan parantos sumebar ka sadayana daérah. Bisi wae, upami anu anjeun pikaresepkeun dikirim ka bumi anjeun, tong hariwang, anjeun tiasa mésér AirTags ieu sareng nampi aranjeunna dina sababaraha dinten sacara gratis. 

Produk anu dipikaresep ku pangguna

Airtags

Sarta éta éta ngabantuan pisan tanpa diragukeun ... Kaseueuran pangguna anu ngagaduhan salah sahiji alat panempatan atanapi anu badé mésér éta antusias pikeun aranjeunna. Sareng éta sanaos rumor sareng kuciwa anu urang nyandak sababaraha bulan sateuacan diluncurkeun, sakali diluncurkeun aranjeunna parantos suksés pisan spektakuler.

Janten ayeuna sadayana anu badé mésér salah sahiji alat ieu tiasa ngalaksanakeun éta tina halaman wéb Apple nyalira tanpa kedah ngantosan minggu pikeun nampi éta di bumi, ogé, upami anjeun hoyong nga-pribadikeun ku akronim, emoticon, jst. pengiriman barang bakal sami sareng dua dinten damel sakumaha anjeun tiasa tingali dina screenshot luhur.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.