Cydia Substrate diropéa kana vérsi 0.9.5013 pikeun operasi sareng ios 8

Saurik parantos ngaluarkeun pembaruan pikeun Cydia Substrate ka jantenkeun cocog sareng ios 8. Ieu ngandung harti yén setélan anu dumasar kana Cydia Substrate, kedahna janten mayoritas, ayeuna aranjeunna tiasa diénggalan kanggo dikerjakeun sareng ios 8.

Cydia Substrate parantos janten bagian penting tina teka-teki anu anjeun peryogikeun pikeun ngajantenkeun iOS 8 jailbreak fungsina dina aplikasi sareng setting na. Upami anjeun parantos jailbroken sareng Masang parantos dipasang, Cydia Substrat 0.9.5013 Sakuduna parantos ditampilkeun salaku pembaruan.

Upami anjeun henteu acan jailbroken sareng anu resep, anjeun kedah nuturkeun tutorial ieu anu kuring nempatkeun di handap. Acara munggaran kumaha jailbreak iOS 8.1 sareng Pangu 1.0.1.

Tutorial anu kadua nunjukkeun kumaha carana masang Cydia dina ios 8.1.

Sakali anjeun parantos ngalakukeun dua prosés, buka Cydia sareng didinya anjeun tiasa milari Cydia Substrate tur masangkeunana. Tangtosna, ieu sanés sadayana, masih seueur anu kedah dilakukeun, tapi kaseueuranana aya dina panangan anu kedah ngomean produkna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   AragnC7 cenahna

    Naha anjeun tiasa ngadamel tutorial pikeun masang Cydia nganggo WinSCP?

    1.    Homer cenahna

      masangkeunana ku ifunbox, lebet kana alat- terminal SSH- sareng témpél ieu: dpkg –install cydia-lproj_1.1.12_iphoneos-arm.deb cydia_1.1.13_iphoneos-arm.deb - teras témpél: balikan deui sareng anjeun parantos ngagaduhan cydia

  2.   zeo cenahna

    henteu paduli kumaha kuring nyobian, kuring henteu tiasa masang cydia, kuring nyobian sadayana sareng kuring ngan ukur henteu tiasa nampi kasalahan sareng pangu sareng éta henteu masang deb, naon waé anu kuring reboot sareng cydia henteu katingalina aya saran, éta iphone 5s, dina ipad kuring masihan kuring kasalahan anu sami tapi nalika ngabalikan deui ipad, cydia muncul, tapi henteu dina iphone ...

  3.   harepan cenahna

    Kuring nyarankeun ngalakukeun jailbreak gancang sareng ngantosan tweak janten kompatibel, tiasa lami pisan pikeun ngalaksanakeun cydia dina pangu, kuring ngingetkeun urang Cina teu paduli pisan ngeunaan média.