SubtleLock ngajantenkeun layar konci anjeun langkung minimalis (Cydia)

Subtlelock

Layar konci iPhones sareng iPads urang parantos janten langkung minimalis saprak diluncurkeun ios 7 taun kamari, tapi masih seueur anu jam gedé di luhur sareng tanggalna, dibarengan ku unsur-unsur leutik sanés anu muncul dina layar salaku garis anu nunjukkeun ayana pusat béwara atanapi pusat kontrol, gesek pikeun muka konci téks atanapi ikon kaméra di pojok kanan handap, aranjeunna ngaganggu sareng hoyong tampilan anu langkung bersih tina layar konci. Kusabab éta pisan, SubtleLock mecenghul sababaraha taun ka pengker, tweak anu nembé diénggalan janten cocog sareng ios 8 sareng anu ngamungkinkeun anjeun mupus sareng ngarobih sababaraha unsur ieu tina layar konci.

SubtleLock-1

SubtleLock ngamungkinkeun anjeun ngarobih jam, janten langkung alit, nambihan detik, atanapi ngaleungitkeun tanggal sahingga ngan ukur nembongan waktuna. Éta ogé ngamungkinkeun anjeun ngarobih téks "Geser pikeun muka konci" ku téks anu anjeun atur diri atanapi ngan saukur mupus. Ngamungkinkeun anjeun ngarobih typeface of labél, warna font, jsb. Bar alit di tengah bewara sareng pusat kontrol ogé tiasa dipiceun, bahkan ikon kaméra.

Peryogi diperhatoskeun yén Sanajan anjeun ngaleungitkeun elemen grafis ieu, anjeun moal kaleungitan fungsina, nyaéta, sanajan anjeun mupus ikon kaméra, anjeun tiasa ngaksésna ku cara ngagésér ti handap katuhu ka luhur, sapertos biasa.

SubtleLock-2

Tweak na ngagaduhan konfigurasi anu saderhana pisan, kalayan ménu dina setélan sistem anu ngamungkinkeun anjeun ngadamel modifikasi anu parantos kami nunjukkeun. Anjeun tiasa mendakanana dina repo BigBoss kalayan nami SubtleLock (iOS 8) pikeun ngabédakeunana tina vérsi anu sateuacanna pikeun iOS 6 sareng kanggo iOS 7. Salah sahiji vérsina ngagaduhan harga anu sami, $ 1,00, sareng éta ngan ukur dianggo pikeun sistem operasi anu aranjeunna nunjukkeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Miki De la Rosa cenahna

    ati-ati, bug ku sim éta teu tiasa dibuka konci nalika "reboot" hapé, anjeun henteu kéngingkeun opsi na.

  2.   Francisco cenahna

    Nya, dugi ka 27/6/2015, hal anu sami teras-terasan kajadian