Subwoofer 'anggaran' tiasa janten produk Sonos salajengna

Loba anjeun bakal mikir ngeunaan kumaha carana kaget kulawarga anjeun Natal ieu. Asesoris pikeun iDevices meureun pilihan kado pangalusnaLoba di antarana anu murah, sarta aranjeunna salawasna datang dina gunana. Asesoris mimitian ti kasus iPhone, ka alat automation imah, ka speaker pinter contona. Sareng ayeuna urang hoyong ngobrol ngeunaan salah sahiji merek anu pangsaéna dina hal spiker. Sonos kasohor ku kualitas sareng téknologina, aranjeunna nembé ngaluncurkeun spiker portabel na sigana éta Nyiapkeun subwoofer leutik tur murah anyar. 

Sareng gosipna asalna tina aplikasi Sonos. Sababaraha pangguna bakal mendakan rujukan ka Sub Mini, nu bakal ngaganti subwoofer ayeuna nu badag tur rada mahal. Tungtungna, ideu bakal ngaluncurkeun alat anu langkung ekonomis anu tiasa ditempatkeun dimana waé di bumi tungtungna a subwoofer biasana rada badag tur beurat spiker na Sonos bakal nyobian masihan ieu spin a kalawan Sub Mini anyar. Leres, urang ogé ningali dina aplikasi Sonos yén urang moal tiasa ngadamel sapasang spiker sareng Sub Mini ieu sareng Sub anu sanés, nyaéta, urang leungit fungsionalitas tapi urang meunang portability (kusabab ukuran) jeung spiker langkung mirah.

Sonos sigana saé pisan sareng Sonos Roam sabab éta mangrupikeun spiker portabel sareng murah, sareng idena sigana bakal nuturkeun jalur ieu sareng alat-alat anu salajengna, hal anu lumayan. Merek beuki ngaluncurkeun spiker anu langkung alit sareng langkung mirah, hiji kasus atra geus yén peluncuran HomPod Mini jeung kumaha ogé Apple ngalakonan jeung spiker ieu. Urang bakal terus antosan sakumaha Sonos pasti bakal kaget urang jeung speaker anyar dina 2022. Jeung anjeun, anjeun boga Sonos?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.