Naha anjeun hoyong unduh Super Mario Run pas nalika sayogi? App Store tiasa ngabéjaan anjeun

Super Mario Run App Store Hal anu pangpayunna aranjeunna nampilkeun dina intina kamari nyaéta hal anu pikaresepeun pikeun seueur pangguna. Kami nyarioskeun tentang gim Nintendo, tapi henteu aya hubunganana sareng Miitomo, hiji jenis jaringan sosial anu teu aya hubunganana sareng naon anu dilakukeun ku pengembang Jepang pikeun urang. Kaulinan anu aranjeunna tampilkeun disebat Super Juhari Run sareng, sakumaha anjeun tiasa bayangkeun, protagonisna mangrupikeun tukang ledeng anu paling terkenal di dunya video game.

Tapi sakumaha biasana nalika nampilkeun anu énggal, kakurangannana nyaéta henteu sayogi saatos presentasi na. Urang masih kedah ngantosan sababaraha waktos kanggo tiasa maénkeun Super Mario Run, tapi waktos ieu urang tiasa terang nalika éta sayogi. Kumaha? Nya, lebet ka App Store, milari gimna, anu ayeuna disorot di luhur toko aplikasi Apple, sareng ngetok dina tombol gigireun ikon dimana urang tiasa baca «Hayu atuh terang».

Super Mario Run, meureun lumpat pangsaéna anu tiasa urang bayangkeun

Upami anjeun parantos maca kuring nalika kuring nyarioskeun ngeunaan kaulinan séjén tina jenis ieu, anjeun bakal terang yén kuring sanés kipas pisan tina kaulinan lumpat lalaki. Alesanna nyaéta kuring langkung resep kaulinan séjén anu ngagaduhan tombol langkung pencét sareng, pamustunganana, ngajantenkeun kuring sareng katerampilan kuring langkung protagonis. Tapi kuring sadar yén henteu sadayana urang sami-sami panginten sareng kamari aranjeunna nyarioskeun naon anu kuring ngarepkeun, yén éta mangrupikeun kaulinan pikeun telepon sélulér sareng teu aya seueur deui anu tiasa dilakukeun. Sawaréh, pasangan kuring Miguel leres.

Kaleresan nyaéta sanaos mangrupikeun kaulinan anu protagonis maju sacara otomatis, éta béda pisan sareng langkung narik tibatan palari anu sanés. Gaduh protagonis terkenal sapertos anu ngabantosan, tapi henteu ngan ukur ieu. Teuing urang tiasa bersaing ngalawan pangguna sanés sareng, muhun, kuring parantos naros ka anjeun pikeun masihan terang nalika kuring tiasa ngaunduh. Sareng anjeun?

Super Mario Run (AppStore Link)
Super Juhari Runbebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Paola cenahna

    Halo, kuring gaduh Toko di Argentina sareng kuring hoyong anjeun masihan terang ngeunaan gimna! Parobihan toko Abdi tiasa ningali aplikasi anu diklik kanggo masihan terang kuring tapi éta nyungkeun kuring ngarobih toko ... Éta tiasa dilakukeun atanapi kusabab éta toko anu sanés, leres ???

    1.    Seba Lopez cenahna

      hahaha hal anu sarua kajadian ka kuring. Kami Sudacas.