Email ieu ngungkabkeun naon anu dipiharep ku Steve Jobs ti Apple sateuacan anjeunna pupus

Steve-Jobs

Bahwa Apple tanpa Padamelan henteu sami mangrupikeun frasa anu teuing kakuping / dibaca, urang moal kabobodo, saatos pupusna seueur hal anu robih, tapi henteu kedah langkung parah. Éta bakal janten sikap munafik pikeun nolak yén Tim Cook ngalakukeun padamelan anu saé dina pimpinan perusahaan, ngahontal hasil kauangan anu pangsaéna dina sajarah sareng nampilkeun perangkat keras anu saé. Nanging, sagala rupa anu ngalingkupkeun tokoh Pakasaban rada énigmatis, dinten ayeuna email parantos terang yén guru téknologi dikirim ka saratus karyawan paling Samaun perusahaan, Sareng sababaraha petunjuk ngeunaan naon anu anjeunna ngarepkeun ti Apple kapayunna.

Email ieu disaring ku quartz Éta lumayan énigmatik, kami badé nampilkeun serat dina basa Inggris sahingga anjeun tiasa kéngingkeun ideu anu langkung pas ngeunaan naon maksadna, tanpa perantara. Dina email ieu kami henteu mendakan nanaon tentang Apple Watch, ogé kana unsur sanés anu penting pisan, tapi upami urang ningali jalan anu hoyong dituturkeun Apple, sainganna pikeun éléh nyaéta Android Google, perang anu masih langkung leungit ti sababaraha taun ka pengker. Nanging, ideu anu sanés sapertos Apple TV parantos langkung ti payun. Sigana mah Jobs biasa nyerat email-email alit, langsung sareng objektif ieu supados unggal padamel terang tempatna di perusahaan sareng naon anu diarepkeun ku anjeunna.

Ti: Steve Jobs
Tanggal: 24 Oktober 2010 6:12:41 PDT
Ka: ET
Judul: Top 100 - A

Ieu potongan kuring ayeuna.

Stratégi Steve 2011 - SJ
- saha kami?
- headcount, umur rata-rata, ...
- VP count, promosi senior di taun kamari
- persén kaanggotaan énggal dina rapat ieu
- naon anu urang lakukeun?
- bagan pai unit / lini produk sareng pendapatan / lini produk
- grafik anu sami sareng tablet + telepon ngahiji
- Jaman Post PC- Apple mangrupikeun perusahaan anu mimiti dugi ka dieu
- Pasang produk PC ayeuna 66% tina pendapatan urang
- iPad outsold Mac dina 6 bulan
- Jaman PC saatos = langkung mobile (langkung alit, langkung ipis, korek api) + komunikasi + aplikasi + jasa awan
- 2011: Perang Suci sareng Google
- sadaya cara urang bakal bersaing sareng aranjeunna
- alesan utami pikeun rapat Top 100 ieu
- anjeun bakal ngadangukeun naon anu urang lakukeun dina unggal presentasi
- 2011: Taun Awan
- kami nimukeun konsép Digital Hub
- PC salaku hub pikeun sadaya aset digital anjeun
- kontak, almenak, téténgger, poto, musik, pidéo
- hub digital (tengah jagat raya urang) ngalih tina PC kana awan
- PC ayeuna ngan ukur klién sanés disarengan iPhone, iPad, iPod touch, ...
- Apple dina bahaya ngagantung kana paradigma lami panjang teuing (kantun inovator)
- Google sareng Microsoft langkung seueur dina téknologi, tapi henteu acan terang
- ngiket sadaya produk urang babarengan, janten urang langkung ngonci konsumén kana ékosistem urang
- 2015: kampus anyar

2. Kaayaan Perusahaan
- Peter & Tim
- FY2010 ngarénghap
- rencana FY2011
- dimana bisnis urang
- analisis geo (NA, Euro, Jepang, Asia, panginten tiasa ngarecah Cina) (aya dina peta)
- tonggak konci, tren & tujuan kahareup
- ngabandingkeun sareng Google, Samsung, HTC, Motorola & RIM3. iPhone
- Joz & Bob
- Strategi 2011:
- "plus" iPhone 4 kalayan anténeu, prosesor, kaméra & software anu langkung saé pikeun tetep payuneun pesaing dugi ka pertengahan taun 2012
- gaduh versi LTE dina pertengahan 2012
- nyiptakeun modél iPhone béaya rendah dumasar kana iPod touch pikeun ngagentos 3GS
- Pembaruan bisnis & kalapa
- nunjukkeun iklan Droid sareng RIM
- Verizon iPhone
- jadwal, pamasaran, ...
- hardware iPhone 5
- kinerja H4
- desain anteneu anyar, jsb
- kaméra anyar
- jadwal
- [SULIT]
- tujuan biaya
- nunjukkeun modél (sareng / atanapi rendering)
- Jony

4. iPad - Bob, Jony, Dan Riccio, Michael Tchao, Randy Ubillos, Xander Soren, Roger Rosner
- Stratégi 2011: kirimkeun iPad 2 kalayan perangkat keras sareng parangkat lunak anu saé sateuacan pesaing urang bahkan néwak modél urang ayeuna
- Pembaruan bisnis & kalapa - Michael
- Aplikasi, adopsi perusahaan, ...
- nunjukkeun iklan Samsung, HP (?) Anf iPad
- 2011 Peta Jalan Produk
- Bob, Dan & Jony
- iPad 2
- ID anyar, H4, UMTS + Verizon dina hiji modél, kaméra, ...
- unit EVT & kasus
- HDMI dongle (dianggo pikeun proyéksi demo di handap?)
- iPad 3
- tampilan, H4T
- DEMOS: - PhotoBooth (Michael?)
- iMovie (Randy)
- GarageBand (Xander)
- sistem panulis buku téks (Roger)
- tampilan kerja kanggo iPad 3 (nalika istirahat)

----

5. ios - Scott, Joz
- Stratégi: bray nepi ka Android dimana urang aya di tukang (béwara, Nga-tether, pidato,…) sareng ngaluncatan aranjeunna (Siri,…)
- Kala waktos ios ngaleupaskeun ti mimiti dugi ka Telluride, kalebet Verizon
- Tihang tenda Jasper
- Tiang tenda Durango (tanpa MobileMe)
- Tihang tenda Telluride (kalayan notasi "catch up" sareng "leapfrog" dina unggal)
- DEMOS:
- Jasper: AirPlay ka AppleTV - pidéo tina iPad, poto tina iPhone, ??
- Durango: ?? (tanpa fitur MobileMe)
- Telluride: Siri ,?

6. MobileMe - Cue, SJ, Roger Rosner
- Strategi: kenging jasa cloud Google sareng kabisat aranjeunna (Photo Stream, cloud storage)
- Android
- jero ngahijikeun jasa awan Google
- jauh payun ti Apple dina layanan awan pikeun kontak, kalénder, surat
- 2011
- Apple taun awan
- dasi sadayana produk urang babarengan
- Jantenkeun ékosistem Apple langkung caket
- MobileMe Gratis kanggo iPhone 4, iPad sareng iPod touch anyar
- Jasper - Asup sareng Apple ID, Milarian iPhone Kuring
- Durango
- Milarian Babaturan Kuring, Kalénder, Kontak, Tetengger, Aliran Poto
- April
- iWork awan neundeun
- Telluride
- gudang awan pikeun aplikasi pihak katilu
- cadangan ios
- iDisk énggal pikeun Mac
- Tumuwuh
- kagumantungan pertumbuhan, biaya / pangguna
- ngarencanakeun skala kana 100 juta pangguna
- rencana transisi pikeun anggota mayar
- kumaha upami email?
- DEMOS:
- Milarian Babaturan Kuring
- Kalénder
- Aliran Poto
- iWork cloud storage (Roger Rosner)

7. Mac
- David Moody, Bob, Craig Federigi, Randy Ubilos &?
- Peta jalan Hardware
- Rencana singa
- Mac App Store
- Final Cut Pro DEMO (Randy &?)

8. Apple TV 2- David Moody, Jeff Robbin
- Strategi: cicing di buruan ruang tamu sareng ngadamel aksésori "kedah gaduh" anu hadé pikeun alat ios
- penjualan dugi ka ayeuna, proyéksi kanggo usum liburan ieu
- nambihan kontén: - Néglasari, CBS, Viacom, HBO, ...
- langganan TV?
- dimana urang angkat ti dieu?
- aplikasi, browser, tongkat sihir?

----

9. Apdet Toko - Eddy, Patrice
- Musik
- Strategi: Kabisat langkung payun payun Google dina musik
- Beatles
- iTunes dina méga
- App Store
- Stratégi: Luncat malah langkung payun ti Google dina mendakan aplikasi ios anyar anu hébat

10. iAds Update - Andy Miller

11. Pembaruan Écéran - Ron Johnson


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Chema cenahna

    Anjeun ogé tiasa nempatkeun tarjamahan pikeun urang anu henteu ngontrol basa Inggris

  2.   Bertus cenahna

    Kumaha upami, kumargi anjeun badé nyebarkeun tulisan ieu, anjeun narjamahkeun ka anu kirang nguntungkeun tapi henteu kirang resep kana éta?
    hatur nuhun

    1.    Miguel Hernandez cenahna

      Abdi henteu hoyong nyimpang inpormasi. Salam

      1.    Chema cenahna

        Sareng naon éta ??? A q masihan anjeun patani, upami anjeun hoyong diajar basa Inggris?