Surfer propésional ngalakukeun uji waterproofing dina iPhone 7 sareng 7 Plus

iphone72

waktu Apple ngadamel klaim résistansi cai anu cukup modér pikeun iPhone 7 sareng iPhone 7 Plus anu énggal, anu aranjeunna nyarankeun henteu langkung nungtut dibandingkeun nganggo sapédah nalika hujan, tapi ieu henteu ngahalangan jalma-jalma ngajalankeun sababaraha tés anu langkung ekstrim ku modél iPhone anu langkung énggal.

Rupa-rupa pidéo parantos diterbitkeun dimana iPhone anyar salamet dina jero cai, minuman ringan sareng kopi, bahkan dialungkeun kana 10 méter cai. Kalayan uji terakhir ieu surfing anu kawéntar, Kai Lenny, nyandak iPhone 7 sareng iPhone 7 Plus sareng nyandak gelombang pikeun nguji résistansi cai na nalika ngalakukeun olahraga ekstrim karesep anjeun.

Pidéo dimimitian ku uji coba iPhone 6s sareng iPhone 6s Plus, anu diarepkeun henteu salami lami, kadua alatna lirén damel saatos sakitar lima menit ti saprak Kai mimiti berselancar.

El Nanging, iPhone 7 masih tiasa dianggo sampurna saatos 30 menit salancar. IPhone 7 Plus henteu lulus tes anu saé, saatos Kai kaluar tina cai anjeunna sadar yén audio na kapangaruhan parah saatos jalan anu sami 30-menit.

Ku jalan kitu Surfing mangrupikeun séri kagiatan anu sacara khusus disarankan ku Apple ulah dilakukeun ku iPhone, janten langkung saé anjeun henteu ngalakukeun olahraga ieu nganggo iPhone anyar anjeun.

Resmi Apple nunjukkeun yén wates tahan cai nyaéta 1 méter tina perendaman dina cai anu tenang salami 30 menit. Émut yén karusakan cai dina alat henteu leres-leres ditutupan ku garansi.

"IPhone 7 sareng iPhone 7 Plus mangrupikeun cai, lebu sareng tahan percikan sareng diuji dina kaayaan laboratorium anu dikendali kalayan peringkat IP67 dina standar IEC 60529. Lalaburan, cai sareng tahan lebu sanés kaayaan permanén sareng résistansi tiasa turun akibat tina panggunaan normal. Entong nyobian ngeusi batre iPhone baseuh, tingali pituduh pangguna pikeun mersihan sareng paréntah pangeringan. Karusakan cair henteu katutup dina jaminan. '

Tapi hé, ieu mangrupikeun pidéo anu iPhone 7 mangrupikeun juara dina tahan cai dina surfing:


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Pistachio cenahna

    Tapi naon anu diperyogikeun pikeun ngabantingkeun dua iPhones 6s? Upami urang sadayana terang yén éta henteu resmi tahan cai ... Sakumaha seueur omong kosong sareng kumaha sakedik urang ngahargaan barang.

    1.    SEl cenahna

      baca judulna deui buka ………

  2.   Iphoneseis cenahna

    Nya, ku iPhone kuring henteu tiasa ningali pidéo anjeun, éta dimimitian sareng saatos 4 detik éta teu kaop.

    Éta kajadian ka batur

  3.   IOS 5 Salamina cenahna

    Kajadian dina halaman ieu salami sababaraha taun: Video moal tiasa diputer