Kapala perwira kaamanan Google nyarios yén Android sami-sami aman sapertos ios

ios sareng Android Kuring bakal nyobian janten obyektif nalika nyerat tulisan ieu. Salah sahiji pélor anu kami anggo nalika pangguna ios hoyong nyerang Android nyaéta tina kaamanan. Google ngaleupaskeun tambalan unggal bulan, tapi pabrik nyéépkeun waktos pikeun nyayogikeun éta pikeun pangguna, janten nalika aya ancaman, tiasa mangbulan-bulan pikeun ngajagi pangguna tina alat Android. Sigana mah sababaraha urang tiasa nolak pernyataan di luhur, kecuali nami kami Adrian Ludwing ...

Kamari anjeunna Diréktur Kaamanan Google Anjeunna nyarioskeun paningkatan yén perusahaan mesin pencari parantos kalebet kana platform selulerna, pamutahiran anu penting sapertos anu aranjeunna bakal nempatkeun Android dina tingkat anu sami sareng ios dina hal kaamanan, mastikeun yén «pikeun kaseueuran modél ancaman (ios sareng Android) aranjeunna praktis idéntik dina hal kamampuan tingkat platform".

Adrian Ludwing: "Android sami-sami aman sapertos ios"

Ludwing ngaréspon patarosan anu ngabandingkeun éta piksel Kalayan iPhone sareng patarosan naha duanana sami dina hal kaamanan, diréktur kaamanan Google ngajawab a «asuransi»Sareng nambihan bilih enggal«Aranjeunna bakal langkung saé«. Alesan Ludwing mikir yén Android bakal langkung aman tibatan ios kapayunna nyaéta kabuka sistem operasi sélulér Google, sanaos anjeunna henteu ngawincik tentang naon anu bakal aranjeunna laksanakeun pikeun ningkatkeun kaamanan Android.

Mimitina, salaku pangguna sakapeung Ubuntu, kuring tiasa ngartos yén sistem sumber terbuka pisan aman sabab peretas "saé" mendakan bug dina waktos anu sami sareng peretas "goréng", laporkeun sareng lereskeun sababaraha jam ... sakapeung Sakanyaho kuring, ALL héndsét Android rentan ka anu dikenal salaku "Sapi Kotor", kerentanan anu dipanggihan henteu kirang ti 9 taun ka pengker, janten kuring mikir yén kabuka henteu teras-sami sinonim sareng kaamanan.

Ludwing ogé nyarios Net Kasalametan, layanan anu nyeken sakitar 400 juta alat sareng sakitar 6.000 milyar aplikasi unggal dinten. Tapi anjeunna ogé nyarios ngeunaan Stagefight, pelanggaran kaamanan anu serius, pikeun meredih masalah anu nyatakeun yén «Ayeuna, urang henteu terang aya kasus anu pasti tina eksploitasi na«. Éta di kota kuring disebat ngalungkeun bal ...

Anu nyerang kuring saeutik nyaéta lulugu perwira kaamanan Google nyarios éta duanana platform "sami" sareng henteu nyarios yén aranjeunna "langkung saé" ayeuna. Dina pamanggih kuring, upami kuring leres-leres panginten naon anu disebatkeun, kuring bakal nyarios yén Android langkung aman tibatan ios, tapi henteu sami. Bisi naon, éta anu ceuk Ludwing sareng kuring parantos nyobian nyebarkeun éta obyektif, sanaos kuring yakin yén kuring parantos hasil.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

8 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Manolo cenahna

    Hahahahahahahahahahahaha horny, anjeunna horny hahahahaha hahaha

  2.   Luis cenahna

    Éta bakal ngarujuk kana Android murni anu dipasang dina Piksel sabab sésa pabrikna ... sanaos kitu kuring yakin pisan yén éta langkung aman atanapi sami aman ... kumargi ngan saukur Google mangrupikeun perusahaan anu hirup dina data para pangguna na sareng anu ogé henteu ngagaduhan naon-naon kuring daek nyayogikeun NSA atanapi FBI nyalira kalayan data naon waé pangguna tanpa nempatkeun jinis oposisi! Kuring yakin pisan yén kaamanan anu aranjeunna nyarioskeun !!!

  3.   hahaha cenahna

    Leres enya, aranjeunna sami upami aranjeunna nyambung kana internét.

    Hal sanésna nyaéta malware anu dipasang, atanapi dipareuman yén di dieu iphone langkung aman dina dua kasus

  4.   Hugh cenahna

    hahaha

  5.   Hugh cenahna

    J

  6.   Daniel Perez cenahna

    Sanés lulucon. Jelas pisan.

  7.   Pepe cenahna

    Hahaha, abdi ogé hoyong anu ngaroko lalaki ieu ... horny !!!

  8.   Nostramo Esp cenahna

    Naon waé teknisi kaamanan alat sélulér anu mumpuni (sareng kuring henteu nyarioskeun jalma anu terang kumaha akar telepon selulerna di bumi) tiasa aman nyarios yén Android jauh, jauh tina aman sakumaha ios. Supados henteu lebet kana téknis anu teu perlu, Android tiasa di-rooting jarak jauh sareng aplikasi anu saderhana (diunduh ti Pasar resmi anu rame ku malware), hal anu dina alat ios mustahil kecuali upami parantos jailbreak parantos dilakukeun, sareng masih ieu rada rumit.
    Pokokna ... Tuan Adrian Ludwing kedah langkung ati-ati sareng katégori na, atanapi gagal yén anjeunna nyarios ka kami dimana anjeunna mésér naon anu anjeunna asep sahingga urang sadayana seuri 😉