SwipeSelection Pro sareng AltKeyboard 2 badé sumping ka App Store

Swuipe-select-Alt-Keyborad

Ios 8 anu énggal bakal ngajantenkeun Jailbreak sakedik langkung ageung pikeun seueur pangguna iPhone sareng iPad. Éksténsi énggal anu ngamungkinkeun interaksi antar aplikasi, widget anu tiasa ditambihan ka pusat béja sareng kibor anu sayogi di App Store nyababkeun sensasi, khususna anu terakhir. Kasuksésan kibor sapertos SwiftKey, Fleksy atanapi Swype gumuruh, parantos nempatan posisi munggaran dina rangking toko aplikasi Apple, sareng ieu nembé waé dimimitian, kusabab pamekar dua tweak pangpentingna Cydia Aranjeunna parantos mastikeun yén aranjeunna ngupayakeun nyandak kiborna ka App Store: SwipeSelection Pro sareng AltKeyboard 2.

SwipeSelection Pro nawarkeun kamampuan pikeun milih téks sareng ngalakukeun tindakan nganggo gerakan dina keyboard. Anjeun tiasa ngagulung téks ku cara ngésérkeun ramo kana keyboard, tanpa kedah mencét sareng tahan téks sareng ngantosan kaca pembesar ios bakal muncul. Anjeun tiasa ogé milih téks ku ngadamel gerakan anu sami pikeun ngageser dina keyboard tapi dimimitian ku tombol Shift. Cara anyar pikeun ngagulung sareng milih téks anu nyababkeun sensasi dina Cydia sareng diarepkeun bakal suksés pisan di App Store ogé.

AltKeyboard 2 nawarkeun kibor dumasar kana Apple aslina tapi ku anéh-anéh konci na nunjukkeun langkung seueur karakter dina tampilan utama, anjeun tiasa milih, nyalin sareng némpelkeun nganggo gerakan anu dilakukeun dina keyboard sareng anjeun ogé tiasa ngagulung téks dina cara anu sami sareng éta tina SwipeSelection Pro.

Kategori aplikasi anyar parantos muncul dina App Store sareng sigana bakal masihan seueur ngobrol. Naha anjeun pikir keyboard alternatip diperyogikeun dina iPad? ¿Naon keyboard favorit anjeun diantara anu ayeuna aya?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.