SwitcherFlipper, robih arah ios 9 multitasking

switchcheripper

Seueur anjeun anu jailbreak alat anjeun resep ngarobih sacara praktis sadayana. Hal ilahar ningali iPhone atanapi iPads kalayan modifikasi anu nyusahkeun urang pikeun terang yén éta mangrupikeun alat ios, anu tungtungna urang terang sabab urang ningali apel anu ngigel di tukangeun alat. Tapi aya ogé anu langkung modifikasi anu bijaksana anu ngajantenkeun langkung raoseun pikeun urang. Salah sahijina tiasa saderhana ngarobah arah numana "kartu" dipindahkeun dina pamilih aplikasi ngeunaan ios, sareng éta pisan anu dilakukeun SwitcherFlipper.

Naon sababna ngagunakeun SwitcherFlipper? Dina pamanggih kuring, anu naturalness atanapi watek. Abdi henteu tiasa ngajelaskeun naha, tapi kuring asa langkung nyaman ngalaksanakeun seueur tugas ieu. Sigana logis mun dipikir yén kuring ngarasa langkung raoseun kusabab kuring parantos dua taun antara ios 7 sareng ios 8 sareng, dina versi ios éta, multitasking mangrupikeun huruf tanpa tumpang tindih anu muncul di sisi katuhueun huruf springboard.

Pikeun pangguna iPhone 6s atanapi iPhone 6s Plus, mencét sakedik dina sisi kénca aplikasi naon waé atanapi dina layar utama tiasa aksés kana pamilih aplikasi. Dina waktos ayeuna, SwitcherFlipper henteu ngarobih titik tekanan pikeun ngagero multitasking, tapi sigana bakal dilakukeun ku aranjeunna dina waktos anu moal jauh teuing. Ku cara kieu, kuring pikir yén anu leres ogé bakal kéngingkeun alamiah dina hal ieu sareng urang tiasa nyarios yén tweak mangrupikeun modifikasi lengkep.

switchcheripper

Pokokna, sanajan kuring ngobrolkeun tweak ieu sareng éta henteu jalan parah, jauh ti éta, kuring ngan ukur nyarankeun pamasanganana upami multitasking ayeuna ngaganggu. Saur kuring henteu mangrupakeun ide anu saé pikeun ngamuat sistem ku seueur modifikasi anu tiasa ngajantenkeun alatna sangsara, tapi éta gumantung kana masing-masing na.

Fitur Tweak

  • ngaran: SwitcherFlipper
  • harga: bebas
  • Repository: Boss gedé
  • Kasaluyuan: ios 9

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.