Syncwire nawiskeun alternatif pikeun iPhone anjeun tina sagala jinis [PENAWARAN]

Dina Actualidad iPhone anjeun parantos terang yén kami resep ngiringan sagala jinis produk pikeun nyarioskeun ka anjeun ngeunaan pangalaman kami sareng nyarankeun asesoris pangsaéna anu marengan iPhone, iPad, Apple Watch atanapi alat naon waé ti perusahaan Cupertino anu anjeun gaduh, janten kuring teu tiasa kirang sareng datangna iPhone 13.

Kami parantos nguji seueur produk MFi (Dijieun pikeun iPhone) ti Syncwire sarta kami bakal ngabejaan Anjeun tentang pangalaman urang jeung aranjeunna. Panggihan asesoris anyar sapertos kabel, pangecas sareng kurung anu ngabantosan anjeun ngagampangkeun dinten-ayeuna, urang tingali aranjeunna sareng kami nyarioskeun ka anjeun naon pangalaman urang.

Kabel Lightning 2 meter

Sanaos anjeun parantos terang yén anjeun henteu kedah, kami nyarankeun kabel Syncwire Lightning ieu. Sakumaha anjeun terang, produk merek ieu disertipikasi MFi, éta hartosna perusahaan Cupertino parantos otorisasi distribusina sahingga anjeun moal ngagaduhan masalah kasaluyuan sareng iPhone atanapi iPad. Éta gaduh tungtung kilat sareng tungtung USB-A supados anjeun tiasa ngamangpaatkeun pangecas tradisional anjeun. Cai mibanda hiji palapis TPE elastis nu nurutkeun sungut nu sapuluh kali leuwih awét batan kabel ngecas aslina, kitu ogé konektor na dijieunna tina aluminium.

Sensasi anu alus, sarta kami boga palapis karét cukup berehan dina duanana tungtung, pikeun garansi yén sanajan kami nganggo tur terus-terusan mindahkeun alat kami moal megatkeun eta. Éta ngecas gancang cocog sareng iPhone sareng iPad sabab teu tiasa sabalikna sareng laju sinkronisasi nyaéta 480 Mbps, janten kabelna serbaguna boh pikeun ngecas sareng nyambungkeun ka PC / Mac urang pikeun ngalakukeun salinan cadangan atanapi tugas anu sanés. anu urang hoyong laksanakeun. Aya salawasna kabel braided nilon 2 méter dina meja kuring sabab paling serbaguna sarta tahan.

USB-C kana Kabel Lampu

Sakumaha anjeun terang, saprak iPhone 12, kalebet Apple Watch panganyarna, iPhone nganggo kabel USB-C to Lightning, ieu kusabab pangecas biasa pikeun alat ieu ogé MacBook atanapi iPad mangrupikeun port. USB-C, anu hartosna engké atanapi engké kabel USB-A ka Lightning urang bakal maot. Dina cara nu sarua, MacBooks contona geus ngan boga port USB-C, jadi kabel ieu penting.

Dina hal ieu, alternatif Syncwire nyaéta MFi, éta hartosna perusahaan Cupertino parantos otorisasi distribusina sahingga anjeun moal ngagaduhan masalah kasaluyuan sareng iPhone atanapi iPad. Kami gaduh kabel 1 meter anu ngadukung PD (Power Delivery) ngecas gancang antara 18W sareng 87W kalayan kaluaran maksimal 20W pikeun ngeusi batre sadaya alat anjeun tanpa masalah. Éta didamel tina TPE anu tahan dugi ka 20 Kg beurat tanpa masalah. Syncwire masihan kabel-kabel ieu jaminan tilu taun ngalawan masalah naon waé, ku kituna éta janten babaturan anu hadé pikeun dibawa dina ransel anjeun.

20W USB-C carjer

Sakumaha anjeun terang, pangecas Apple biasa nyaéta 20W sareng ayeuna aranjeunna maksakeun anjeun mésér, dasarna kusabab iPhone énggal anjeun kalebet kabel USB-C to Lightning sareng éta henteu kalebet pangecas naon waé. Ku alatan éta, alternatif anu pangsaéna nyaéta bet dina merek pihak katilu anu ngahasilkeun produk anu disertipikasi ku Apple sapertos pangecas 20W ieu tina merek anu diakui. Dina hal ieu kami di hareup carjer USB-C 20W kalayan téknologi kompak sareng Pangiriman Daya.

  • Teu aya produk anu kapendak.

Pangecas ieu tilu kali langkung gancang tibatan pangecas Apple standar (anu 5W) sareng nyéépkeun rohangan anu luar biasa, saleresna ampir sakedik sapertos konektor kana jaringan listrik sareng éta henteu ngan ukur tiasa dianggo pikeun iPhone, éta cocog. kalawan loba alat saprak sakumaha geus kami ngomong, boga PD (Power Delivery) sertifikasi ku kituna teu ngabalukarkeun masalah, nawarkeun alat ukur énergi eta bisa ngadalikeun. Mibanda sistem panyalindungan multi-lapisan jeung sertifikasi UL-FCC-CE-PSE, jadi Anjeun teu kudu boga masalah overcharging, overheating atawa kawas. Tanpa ragu, masa depan nyaéta pangecas USB-C sareng upami aranjeunna ogé nyandak sakedik rohangan, langkung saé.

Panyekel mobil rotasi pinuh

IPhone mangrupakeun pendamping iinditan satia, kumaha oge, kurung heubeul pikeun ventilasi grill anu ngabalukarkeun headaches sarta peupeus sarua geus jauh balik. Éta sababna Syncwire parantos ngadamel dukungan ieu anu tiasa dianggo pikeun kisi-kisi ventilasi sareng pikeun daérah anu mulus ku cara napel dua sisi anu kalebet dina bungkusan. ANDHal ieu heran ogé dijieunna tina palastik hideung aluminium hideung, nu mangrupakeun jéntré kualitas leres.

Éta universal, cocog sareng alat naon waé antara 4 sareng 7 inci saprak éta ngagaduhan lebar bukaan maksimal 88 milimeter. Teu aya kasusah atanapi maksakeun grids, sabab éta ngagaduhan sistem otomatis anu ngagunakeun beurat iPhone pikeun nyaluyukeunana, ku kituna moal ngalih sareng bakal ngamungkinkeun urang nyaluyukeun kana sudut anu dipikahoyong. Sakumaha biasa, Syncwire nawiskeun garansi 36 bulan kanggo produkna. Sistem cengkraman tilu-titik minimal invasif sareng ditutupan ku bahan anu lemes supados henteu ngagores atanapi ngarusak alat urang ku cara naon waé. Kuring sok nyarankeun jinis dukungan ieu sabab ku cara éta kami henteu ngarobih grids atanapi iPhone.

Kabel salawasna di tempat

Tungtungna, Kami nyarankeun yén anjeun salawasna ngajaga kabel dina tempatna, Hal ieu dilakukeun ku ngagunakeun aligners kawat Syncwire multi-pilihan leutik ieu, hiji dugi ka lima kawat sareng sababaraha pilihan. Anjeun tiasa ngagaleuh dina warna bodas sareng kulawu terang, gumantung kana kabutuhan sareng karesep anjeun. Ieu mangrupikeun pelengkap anu saé dina méja anjeun pikeun ngatur kabel, sareng dina méja ranjang anjeun supados anjeun salawasna aya dina panangan tanpa aya masalah, pikeun sadayana éta, Anjeun tiasa mésér ti 7,19 euro upami anjeun nganggo kode diskon CC568OFF.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.