Tés munggaran nunjukkeun Apple Watch anu akurat pisan

Apple-Watch

Éta henteu diragukeun mangrupikeun arloji anu mahal pisan, cara komunikasi anyar, bahkan cara komunikasi, tapi ogé cara anu langkung pinter pikeun maénkeun olahraga sareng kéngingkeun kasihatan. Tés tina sagala rupa anu dilakukeun dina Apple Watch nunjukkeun yén éta akurat pisan dina ngalacak data kaséhatan sareng kabugaran, hiji alesan kunaon éta tiasa janten salah sahiji pilihan munggaran anu tiasa dianggap ku ahli kaséhatan sareng olahraga pikeun tetep pas sareng ngalakukeun sadidinten anjeun. latihan.

 

Laporan Konsumén parantos ngalaksanakeun tés anu mimiti anu nyayogikeun sababaraha hasil anu ngadorong nalika ngeunaan olahraga sareng pitur lacak kaséhatansapertos step counter sareng monitor denyut jantung. Panilitian tés Apple Watch ngalawan pesaing utamina nalika ngukur detak jantung, Polar FT60, sareng éta pikaresepeun pikeun niténan yén hasilna parantos akurat pikeun jam tangan anu katingalina langkung siga permata tibatan alat olahraga, tanpa mendakan bédana anu signifikan antara dua alat, Polar FT60 didesain ku sareng kanggo fungsi éta.

Laporan éta henteu ngajelaskeun hasil tés anu munggaran, ngajangjikeun langkung seueur inpormasi dina waktos anu payun. Di sisi anu sanésna, tés anu sanés anu diperhatoskeun dilakukeun ku insinyur perangkat lunak ios, Mr. Hannes Verlinde, pelari biasa. Anjeunna mésér Garmin Forerunner 610 harga $ 399 (kalebet tali dada kanggo monitoring denyut jantung), sareng nempatkeun kana awakna sareng Apple Watch kanggo perjalanan 11,3 mil, kanggo engké masang gambar perbandingan data anu kacatet dina kadua alat anu urang tiasa tingali di handap ieu. Hasilna ngan saukur luar biasa. Naon anu disangka dirancang pikeun olahraga?

 

Lalajo-vs-Garmin-Forerunner-610

Sakumaha anu parantos urang tingali dina gambar, Apple Watch sareng Garmin FR 610 sacara praktis masihan hasil anu sami, kalebet jarak, rata-rata denyut jantung, sareng kalori diduruk. Panulis babandingan ogé nambihan yén bédana antara kalori anu diduruk tiasa disababkeun ku kanyataan yén anjeunna henteu nganyarkeun beurat sareng jangkungna saprak anjeunna kéngingkeun Garmin FR 610 taun ka pengker, janten beurat Apple Watch tiasa dirobih sakedik. numutkeun naon anu disetél deui dina siang sareng kang Garmin.

Anu langkung penting upami mungkin nyaéta data tina jarak jarak anu ditempuh, anu timbul ampir henteu aya bedana, khususna upami urang tumut kana akun yén Garmin 610 cocog sareng modul GPS, nanging Apple Watch henteu, dina naon waé, éta bakal jalan sareng iPhone. Dina hal ieu urang bakal émut yén upami anjeun nyandak iPhone caket Apple Watch nalika latihan, Apple Watch bakalan nganggo GPS iPhone pikeun dikalibrasi laju, Nanging, upami anjeun henteu nyandak iPhone atanapi ngalaksanakeun latihan dimana GPS henteu sayogi (contona di fasilitas olahraga di jero rohangan), Apple Watch bakal ngagunakeun sadaya inpormasi anu disimpen sateuacanna ngeunaan léngkah anjeun pikeun ngukur jarak. Nyatana, panulis babandingan nyatakeun yén anjeunna henteu pernah mawa iPhone dina anjeunna dina dinten ngalaksanakeun "kajian", anu langkung matak héran upami urang nyandak kamampuan Apple Watch pikeun nganalisis olahraga urang. data sareng personalisasi dina waktos anu sami. maksimal kalayan tujuan pikeun kéngingkeun hasil anu pangsaéna.

Apple Watch masih seueur nyarioskeun, pikeun anu saé sareng anu goréng, tapi tangtosna anu henteu diragukeun nyaéta mangrupikeun hasil panilitian sareng pamekaran anu hébat anu parantos diterangkeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   pepper740 cenahna

    Man, anu bénten-bénten dina tés ieu nyaéta yén Garmin parantos tiasa ngadamel pangukuran éta nyalira, sareng Apple Watch peryogi nyandak iPhone pikeun nganggo GPS na, upami henteu mustahil pikeun ngalakukeun pangukuran anu pasti.
    Jalma anu olahraga sacara rutin terang yén ieu masalah ageung, kumargi urang peryogi telepon sélulér pikeun disimpen kalayan batré 100% kanggo kaayaan darurat.

    1.    Andrés cenahna

      Baca heula sateuacan masihan koméntar, ogé sareng garmin anjeun nganggo sénsor dina dada, tibatan dina jam apel anjeun ngan ukur nganggo dina pigeulang sareng ayeuna, kuring ngalatih kalayan intensitas sareng kuring gaduh éplo kuring, kuring henteu peryogi iphone pikeun ngukur kalayan akurasi, bahkan upami anjeun ngajalankeun synth, nyandak data dugi ka sami sareng mesin (denyut jantung upami anjeun némpél sénsor, jarak, léngkah jsb). Dina kasus kuring, batréna tahan bahkan pikeun dua dinten panggunaan (henteu kuat) tapi ku latihan langkung ti sajam, béja WhatsApp, diantawis aplikasi sanés. sareng kuring gaduh béta 8.4 sareng sadayana henteu kunanaon.

  2.   Jose Velazquez (@jvelazquez) cenahna

    Hapunten pepper740, tapi ampir dina akhir laporan panulis nunjukkeun yén jalma anu ngalakukeun panilitian henteu ngagaduhan iPhone nalika anjeunna ngadamel studi, kuring ngantepkeun anjeun garis anu dikutip (Nyatana, panulis babandingan nyatakeun henteu nyandak iPhone di luhur kabeneran dinten anjeunna ngalaksanakeun "kajian").