Tés tingkat Decibel tina Apple Watch

Kakuatan spéker Apple Watch

Generasi munggaran Apple Watch ngahijikeun panyatur anu goréng pisan, panyatur anu sanaos leres yén éta ngamungkinkeun urang ngajaga konservasi, éta ngan ukur dimungkinkeun dina lingkungan anu katutup sareng tanpa noise. Sakumaha Apple parantos ngaluncurkeun modél anyar, sapertos anu diarepkeun, kakuatan panyatur parantos ningkat.

Generasi terakhir Apple Watch anu diluncurkeun ku Apple ngamungkinkeun urang pikeun ngobrol di jalan meh Henteu masalah. Upami anjeun hoyong terang anu mana tingkat speaker decibel tina modél Apple Watch pangénggalna yén Apple parantos ngaluncurkeun di pasar, kuring ngajak anjeun ningali pidéo tina iClarified.

Dina babandingan ieu, jalma-jalma di iClarified parantos ngaanalisis volume sora Apple Watch Series 4, 5 sareng 6, henteu kalebet Apple Watch SE. Pikeun ngalaksanakeun pangukuran éta aranjeunna parantos nganggo méter decibel sareng jalur noise pink. Hasil tina tés ieu nunjukkeun urang Apple Watch Series 5 salaku juara, sareng 101,4 dBA, dituturkeun ku Apple Watch Series 4 kalayan 100,7 dBa sareng, heran Seri 6 nutup klasifikasi sareng 99,99 dBa.

Béda kakuatanna ngan ukur teu katénjo ku ceuli manusaJanten bédana kakuatan ieu sanés janten alesan pikeun nolak ngagaleuh Apple Watch pangénggalna. Dina spésifikasi Apple Watch, Apple henteu kantos ningalikeun naon kakuatan spéker internal, janten urang moal tiasa parios naha spéker anu sami leres-leres dianggo atanapi parantos robih dina sababaraha generasi.

Noise pink dipaké pikeun nyieun pangukuran akustik, biasa dianggo pikeun nyaruakeun kamar sareng kamar ogé pikeun ngalibrasi bahan sora.

Ogé dianggo pikeun nganalisis tingkah paripolah panyatur sareng stéréo. Sorana Nya mirip pisan anu kadéngé nalika urang nyobian nyetél antara dua stasiun FM.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.