Tés batre antara ios 14.6 sareng ios 15 béta 1

ios 15 vs ios 14.6 tés batré

Seueur pangguna anu saatos masang édisi pangénggalna ayeuna aya di ios 14, ios 14.6, negeskeun yén umur batre alatna parantos dikirangan lumayan, komo iraha aranjeunna henteu nganggo terminal, masalah anu tétéla Apple henteu terang saprak sababaraha dinten ka pengker lirén nandatanganan ios 14.5.1.

Kusabab masalah ieu sareng umur batre, seueur pangguna anu ngémutan masang béta munggaran ios 15, pikeun mariksa upami masalah batréna direngsekeun, sanaos béta sareng ayeuna dina béta munggaran. Barudak di iAppleBytes parantos ngalaksanakeun tés ieu pikeun urang.

Jalma-jalma di iAppleBytes parantos tés dina modél iPhone 6s, iPhone 7 sareng iPhone SE 2020 pikeun nga-verifikasi éta. Hanjakalna, jawaban pikeun patarosan ieu henteu. Umur batre kadua alat tetep praktis sami dina sadaya alat.

  • iTelepon 6an nganggo ios 14.6: 1 jam sareng 49 menit. 100% kapasitas batré maksimum. Tingkat gloss dina 25%.
  • iPhone 6s kalayan ios 15: 1 jam sareng 53 menit. 100% kapasitas batré maksimum. Tingkat gloss dina 25%.
  • iPhone 7 sareng ios 14.6: 3 jam sareng 28 menit. 100% kapasitas batré maksimum. Tingkat gloss dina 25%.
  • iPhone 7 sareng ios 15: 3 jam sareng 38 menit. 100% kapasitas batré maksimum. Tingkat gloss dina 25%.
  • iPhone SE 2020 sareng ios 14.6: 3 jam sareng 42 menit. 91% kapasitas batré maksimum. Tingkat gloss dina 25%.
  • iPhone SE 2020 sareng ios 15: 3 jam sareng 41 menit. 91% kapasitas batré maksimum. Tingkat gloss dina 25%.

Kalayan peluncuran ios 15, versi anu bakal kami tiasa pasang dina iPhone 6s sareng iPad Air 2, seueur pangguna anu henteu yakin pikeun ngalakukeun pembaruan, kumargi éta tiasa janten coup de Grace pikeun terminal. Nanging, sigana mah Apple parantos damel sahingga ieu henteu kajantenan sakumaha urang tiasa ningali dina tés ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.