Tes kinerja munggaran iPhone SE anyar cocog sareng iPhone 13

iPhone 13 vs iPhone SE

Dina sababaraha jam nu reservations sadaya produk anyar dibere dina 8 Maret dina acara husus Apple. Salah sahiji alat anu disayogikeun nyaéta iPhone SE anu ngahijikeun éta Chip A15 Bionic sareng ningkatkeun konektipitas 5G dina alat rada luhur 500 euro. Unit munggaran anu dikintunkeun pikeun ulasan parantos mimiti ngahontal grup wartawan anu dipilih sareng parantos muncul tés kinerja munggaran. Hasilna geus ditémbongkeun sababaraha skor sami pisan dibandingkeun sareng iPhone 13, andalannya Apple. Saatos luncat urang nganalisis data.

Kinerja iPhone SE naék berkat chip A15 Bionic

nu tés kinerja Éta ngamungkinkeun pikeun meunteun sareng nyetak aspék téknis anu béda tina hardware alat ku cara anu saderhana. Salah sahiji tes ieu anu terkenal Geekbench, salah sahiji alat anu paling dipercaya. Geekbench nganalisa kinerja CPU jeung speed komputasi tackle tugas pisan dasar. set ieu tés, rumit sarta banal, ngamungkinkeun pikeun ménta skor nu deukeut jeung realitas kinerja alat. Skor ieu rupa-rupa gumantung kana naha alat geus ngajalankeun dina inti tunggal atawa sababaraha cores.

iPhone 13 sareng 13 Pro anyar warna héjo

iPhone SE (2022) dibere dina 8 Maret kaasup Chip A15 Bionic anu ogé mawa iPhone 13 di jero. Ieu mangrupikeun prosésor 64-bit sareng CPU 6-inti, GPU 4-inti sareng Mesin Neural 16-inti. The Geekbench dipigawé héd Hasil anu sami antara iPhone SE sareng iPhone 13:

  • inti tunggal:
    • iPhone SE: 1695
    • iPhone 13: 1672
  • Multi inti:
    • iPhone SE: 4021
    • iPhone 13: 4481

4 GB RAM tungtungna pikeun iPhone SE

nu bédana antara titik estu negligible nyorot kasaruaan kinerja antara kadua alat. Ieu nunjukkeun yén chip A15 Bionic masihan iPhone SE kinerja anu saé sareng umur panjang dina hal apdet sareng fitur janten alat 4,7 inci.

Tulisan anu aya hubunganana:
iPhone SE (2022) Kumaha iPhone paling murah dina sajarah?

Ios anyar 15.4 betas anu diterbitkeun kamari ogé nyayogikeun inpormasi tambahan tambahan anu diémutan MacRumours: iPhone SE ngahijikeun 4 GB RAM. Ieu anyar saprak dina generasi saméméhna iPhone SE miboga 3 GB RAM. Hal ieu ngamungkinkeun kinerja ngaronjat saluyu jeung integrasi chip A15 Bionic.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.