Tés heula résistansi cai tina Apple Watch

uji-résistansi-ka-cai-apel-nonton

Australia parantos janten salah sahiji nagara munggaran dimana pangguna parantos tiasa nampi Apple Watch sateuacan anu sanés, kusabab bédana waktosna. Ti nagara éta tayangan mimiti alat sareng hasil mimiti tés anu aranjeunna tundukkeun dina alat parantos sumping. Salah sahijina nyaéta résistansi cai anu kawéntar tina Apple Watch. Barudak di FoneFox, parantos anu pangheulana nguji résistansi cai alat, Boh mandi sareng beuleum di kolam renang.

Apple Watch mawa sertifikasi IPX 7 anu ngajantenkeun tahan tina percikan cai sareng beuleum paling henteu saméter salami 30 menit, sanaos perusahaan biasana konservatif pisan nalika netepkeun wates tahan cai kusabab alesan hukum sareng teu ngagaduhan masalah di masa depan kusabab salah paham atanapi salah tafsir ku pangguna.

Los chios ku FoneFox nempatkeun Apple Watch dina pancuran lengkep. Hiji anggota tim mandi, kalebet sabun sareng alat dina pigeulangna pikeun mariksa résistansi cai anu terkenal anu parantos dikomentaran ku Tim Cook sababaraha bulan ka pengker. Nalika kaluar tina pancuran, alatna garing sadayana tanpa nunjukkeun tilas atanapi cacat dina operasi na. Tés munggaran lulus.

Dina tés anu kadua, aranjeunna ngaleos Apple Watch dina ember cai salami lima menit. Dina akhir waktos, kami nuluykeun ngeringkeun alat sareng mariksa yén éta masih jalan tanpa jinis masalah.

Sareng ayeuna uji paling hese: anggo Apple Watch salami 15 menit di kolam renang. Salami waktos éta, layar sentuh henteu némbalan, kusabab téknologi candak anu dianggo, Nanging, anu tiasa dianggo tanpa masalah nyaéta makuta pikeun ngazum gede atanapi nga-out of aplikasi. Sakali kaluar ti kolam renang sareng saatos ngeringkeun alatna, Apple Watch henteu nunjukkeun anomali dina operasi na.

Sertifikasi IPX 7, dianggo ku Apple Watch, henteu nyarankeun ngagunakeun alat dina kolam renang sacara rutin, tapi saé kanggo terang yén upami alesan naon waé urang hilap, urang bakal gaduh margin sababaraha menit pikeun kaluar tina kolam renang sareng ngajaga aman.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.