Tés Toko Apple Apple Pensil nuju dipaling

apel-patlot

Kurangna pandangan jauh Apple nalika ngeunaan gaduh stok asesoris iPad Pro anu anyar, parantos sakali deui nunjukkeun buru-buru Apple pikeun mawa alat anyar ieu ka pasar gancang-gancang sateuacan sumpingna usum Natal, anu alat Apple mangrupikeun alesan pikeun seueur pameseran ku pangguna.

Tapi ogé, dina kasus Smart Keyboard nyaéta kasus na langkung getih, sabab éta ngan ukur aya dina basa Inggris. Untungna, di Toko Apple aranjeunna ogé nawiskeun alternatif Logitech yén upami aranjeunna kapendak nyaéta Spanyol salain rada langkung mirah.

Kurangna unit Apple Pencil sareng kabutuhan penting pikeun jinis alat ieu parantos memicu penjualan alat-alat ieu dina eBay, dimana urang tiasa mendakan Apple Pencil sakitar 400 dolar. Pensil Apple ieu asalna tina pangguna anu parantos mésér tapi pikeun alesan naon sababna aranjeunna tiasa kénéh ngalakukeun éta. Janten aranjeunna nyandak kasempetan pikeun ngajual deui dina opat kali harga na.

Tapi urang ogé tiasa mendakan Apple Pencil dipaling ti Toko Apple. Di sababaraha Toko Apple di Amérika Serikat, sadaya unit sampel anu sayogi parantos ngaleungit sahingga pembeli kahareup tiasa nyobian operasiana dina iPad Pro sateuacan ngagaleuh, kanggo ningali naha aranjeunna leres-leres ngamangpaatkeunana atanapi henteu.

Kurangna unit Apple Pencil ieu ngarobah alat ieu kana bisnis. Numutkeun ka Marco Arment, pamekar Overcast, jalma-jalma anu angkat ka Apple Store anjeun kéngingkeun sadaya unit anu sayogi pikeun dijual deui engké dina eBay. Sakumaha biasa, Apple henteu nyarioskeun perkawis éta sareng hiji-hijina inpormasi anu tiasa urang anggo ngeunaan kasadiaan alat ieu, urang tiasa kéngingkeunna ti Toko Apple, dimana aranjeunna nawiskeun waktos ngantosan opat dugi ka lima minggu kanggo tiasa meunang hiji.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Gelroc19 cenahna

    Biasa, kuring ningali éta di toko apel sareng aranjeunna leupas, di gigir ipad pro, sareng kuring pikir, ieu nalika toko apel pinuh, aranjeunna bakal dipaling pasti.