T-Mobile ngirangan harga pikeun iPhone 5s sareng iPhone 5c

iphone mobile 5s

Operator Amérika T-Mobile parantos ngaléngkah pikaresepeun pikeun mikat konsumén kalapa poténsial. Perusahaan terus nerapkeun tindakan radikal pikeun ngolo-ngolo konsumén anu henteu mutuskeun atanapi henteu senang ku operatorna anu ayeuna sareng ayeuna nganggo iPhone salaku klaim anu hébat pikeun narik pelanggan anyar. Sababaraha jam ka pengker, inpormasi anu aya hubunganana sareng diskon harga iPhones dibocorkeun sareng tungtungna operator sacara resmi mastikeun berita éta.

La réduksi harga, anu panginten samentawis sareng tiasa aya hubunganana sareng presentasi anu caket tina iPhone 6, lumaku pikeun iPhones 5s sareng iPhones 5c. Diskonna $ 50 pikeun tiap modél sareng ngan ukur diterapkeun ka terminal tanpa kontrak permanén. Ku kituna, palanggan naon waé anu tiasa kéngingkeun iPhone 5GB 16GB $ 600, tibatan harga biasana $ 650. Modél kapasitas 32GB dimimitian dina $ 700 sareng modél 64GB sayogi pikeun $ 800.

Diskon sami dina kasus iphone 5cModél 16GB ayeuna dibanderol $ 500, sedengkeun modél 32GB dibanderol $ 600. Pilihan anu langkung saé pikeun aranjeunna anu resep kéngingkeun iPhone 5s atanapi iPhone 5c sareng henteu hoyong ngantosan kadatangan iPhone 6.

El Harga T-Mobile pikeun terminal gratis éta langkung saé dibanding modél anu dileupaskeun anu dipasarkeun di toko Apple ayeuna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.