Tube pikeun YouTube sayogi gratis kanggo waktos terbatas.

Aplikasi YouTube Google parantos ningkat pisan kana waktos sareng ayeuna urang tiasa nyebatkeun yén éta mangrupikeun aplikasi anu pangsaéna anu tiasa urang anggo pikeun mikaresep pidéo anu dipikaresep. Tapi sanaos kitu, dina App Store urang tiasa mendakan sajumlah ageung aplikasi anu ngamungkinkeun urang pikeun mikaresep pidéo anu dipikaresep nambihan fungsi anu YouTube masih henteu sacara alami nambihan, upami urang henteu tumut kana unduh pidéo, anu dina tiori teu aya aplikasi anu tiasa ngalakukeun, sahenteuna sacara resmi. Tube pikeun YouTube dibanderol 0,99 euro di App Store, tapi pikeun waktos anu terbatas urang tiasa ngaunduh gratis.

Tube pikeun YouTube nawiskeun kami antarbeungeut anu lengkep pisan tibatan anu ditawarkeun ku aplikasi asli, antar muka anu ngamungkinkeun urang milarian pidéo sareng daptar puter sanés. nalika urang maénkeun pidéo dina layar pinuh. Salaku tambahan, hatur nuhun ka kontrol navigasi, urang tiasa gancang ngakses fungsi naon waé aplikasi tanpa kaleungitan sapanjang jalan, sapertos biasana anu aslina.

Aplikasi ieu ngamungkinkeun kami log in sareng akun YouTube kami pikeun tiasa maénkeun daptar puter favorit kami, saluran anu ngalanggan ku kami ... Kami ogé ngamungkinkeun urang ngalanggan saluran anyar, nambihan pidéo kana paporit atanapi kana daptar pidéo kanggo nonton engké. Inpormasi ngeunaan jumlah pintonan sareng opini anu dihasilkeun ku video di masarakat ogé sayogi.

Sakumaha urang tiasa tingali, aplikasi ieu nawiskeun kami sacara praktis fungsi anu sami sareng aplikasi pituin, tapi ku antarbeungeut anu lengkep pisan ti anu biasana. Upami anjeun bosen, ayeuna aplikasi ieu sayogi gratis éta kasempetan anu saé pikeun nyobaan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.