TaiG ngaluarkeun pembaruan ka jailbreak na kanggo ios 8.3 (diropéa)

Ngamutahirkeun TaiG

Diantos ku seueur diantara anjeun pikeun tiasa ngaraosan kauntungan jailbreak, TaiG parantos ngaluarkeun pembaruan jailbreak na pikeun kalebet Cydia Substrat ngalereskeun. 

Kedah disebatkeun éta aya dua pilihan pikeun masang apdet ieu, gumantung kana naha anjeun parantos ngagaduhan jailbreak pikeun ios 8.3 kalayan vérsi anu saacanna atanapi henteu.

Upami anjeun parantos ngagaduhan jailbreak dina ios 8.3

Upami anjeun parantos jailbroken alat ios anjeun, anjeun tiasa unduh paket .deb anu bakal ngamungkinkeun anjeun masang apdet tanpa kedah jailbreak ti mimiti. Pikeun ngalakukeun ieu, anjeun ngan saukur kedah nuturkeun léngkah ieu:

  • Buka Cydia sareng pasang iFile
  • Sakali iFile parantos dipasang, tutup Cydia (kalebet ti multitasking bar).
  • Buka file taiguntether83x.deb ti Safari pikeun ios

Masang Masang

  • Buka file nganggo iFile sapertos nembongan dina screenshot di luhur.
  • Pasang file anu diunduh nganggo iFile
  • Balikan deui iPhone atanapi iPad anjeun nalika prosés réngsé.

Upami anjeun hoyong jailbreak ios 8.3 ti mimiti

TAIG

Upami anjeun langkung resep nyingkahan prosés di luhur, naha anjeun resep fasilitas bersih atanapi ngan saukur langkung yakin dina ngamimitian ti mimiti, anjeun tiasa Unduh vérsi 2.1.1 kagunaan TaiG pikeun Windows.

Upami anjeun parantos gaduh file anu diunduh kana komputer, anjeun kedah nuturkeun ieu tutorial ka jailbreak dibérékeun ka ios 8.3.

update: Tim TaiG nyarios yén kami henteu kedah masang versi ieu pakakasna sabab rilis resmi na henteu acan kajantenan. Sakumaha dituduhkeun, vérsi ieu jailbreak tiasa nyababkeun masalah henteu stabil.

Diantara masalah anu dipikaterang, vérsi jailbreak ieu tiasa nyababkeun ikon ngaleungit diantara kagagalan séjén. Aranjeunna ayeuna damel babarengan sareng Saurik pikeun ngalereskeun sadaya masalah ieu sareng pembaruan diperkirakeun dileupaskeun dina sababaraha jam ka payun.

Upami anjeun parantos jailbroken nganggo utiliti ieu, tong hariwang. Anjeun tiasa masang pembaruan resmi anu dikaluarkeun ku TaiG pas éta sayogi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

75 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Mauricio D. Gonzalez Garcia cenahna

    Akhirna! Kuring parantos tiasa ningali tweaks anu kuring gaduh dina béta, dina setélan.

  2.   Mauricio D. Gonzalez Garcia cenahna

    Akhirna! Kuring parantos tiasa ningali tweaks anu kuring gaduh dina béta, dina setélan.

  3.   Junno cenahna

    Éta moal ngantep kuring masang upami tina Cydia, éta ngawartosan yén aya katergantungan anu teu tiasa dirobih atanapi anu sapertos kitu, aya alternatif?

  4.   XAM cenahna

    Kuring parantos ngalaman jailbreak, kuring parantos ngalaksanakeun prosés undak-usuk sareng parantos hasil leres. Hatur nuhun

  5.   Yesus cenahna

    Kuring parantos dipasang xmod (sanaos henteu dianggo pikeun kuring) sareng patch Taig énggal dileupaskeun tina Repository xmod. Alternatipna anu saé pikeun anu ngagaduhan masalah nalika masang ifile

  6.   jony_28 cenahna

    jailbreak didamel nganggo versi anyar ieu, sadayana sampurna. VirtualHome 8 tiasa dianggo sampurna.

    Hatur nuhun !!

  7.   John cenahna

    link na henteu valid

    1.    jony_28 cenahna

      cobian ku Firefox, ku Chrome éta masihan éror.

      hatur nuhun!

  8.   Pedro cenahna

    tautan henteu lebet dina panyungsi naon waé

    1.    jony_28 cenahna

      Kuring parantos ngaunduh tina firefox sareng teu aya masalah, kuring nyalin tautan dina Chrome sareng nempelkeun kana firefox, diunduh sareng jailbreak diterapkeun leres.

  9.   pameran cenahna

    Tautanana henteu tiasa dianggo pikeun kuring, naha ieu ogé henteu. Sumawona, ti halaman wéb Taig versi 2.1.1 henteu némbongan, ngan ukur 2.0…. Sababaraha jiwa amal anu gaduhna sareng tiasa unggah ka situs sanés?

  10.   Lucas cenahna

    Tautan na henteu lebet!

  11.   pameran cenahna

    Tina firefox éta ogé miceun kasalahan ka kuring

  12.   DBarea cenahna

    Abdi ngalaman masalah nalika ngapdet jailbreak. Virtualhome8 tiasa dianggo, tapi éta tetep dina halaman mimiti SB diblokir ... Whatsapp ogé jalan
    Naha aya solusina? sanaos éta masihan kuring yén kuring badé jail ti mimiti

    1.    Diego t cenahna

      WhatsApp ++ saé kanggo anjeun? Kuring katéwak sareng kuring kedah uninstall

    1.    Lucas cenahna

      Gracias!

    2.    pameran cenahna

      Nuhun jony, kuring henteu acan ningali.

  13.   Carlos cenahna

    éta ngan ukur ngamimitian kuring dina modeu aman

  14.   Roberto Gonzalez cenahna

    Unduhan anu anjeun nempatkeun henteu dianggo pikeun kuring sareng 2.1 henteu muncul dina halaman wéb taig

    1.    Nacho cenahna

      Aranjeunna parantos jenuh halaman, tautan na lalaunan atanapi langsung gagal. Urang kedah ngantosan éta normalisasi atanapi nyobian dugi file diunduh. Salam

  15.   Roberto Gonzalez cenahna

    Unduhan anu anjeun nempatkeun henteu dianggo pikeun kuring sareng 2.1 henteu muncul dina halaman wéb taig

  16.   Iphonemax cenahna

    Dikabarkan yén seueur tweaks penting parantos tiasa dianggo ... Virtual home, ccsettings ...

  17.   Sergio cenahna

    Mangrupikeun tambalan anu diciptakeun ku batur di luar Taig, éta sababna vérsi énggal henteu muncul dina halaman wéb Taig sareng éta sababna anjeun kedah masang tina iFile, sanaos tina koméntar kuring kuring ningali yén éta hasil, kuring sacara pribadi bakal ngantosan pikeun Taig ngamutahirkeun alat pikeun ngalakukeun Penjara sacara resmi.

    1.    Nacho cenahna

      Hai Sergio, anjeun gaduh alat Taig anu Diénggalan ku aranjeunna. Éta di-host dina domain anjeun janten teu aya ragu yén éta milik anjeun. Salam

      1.    Sergio cenahna

        éta parantos dianggo pikeun kuring munggaran !! 2.1.1 anu diunggah ku Jony_28 kalayan tautan Mega tiasa dianggo sampurna, henteu aya hiji kagagalan dina iPhone 6 kuring, ayeuna pikeun mariksa yén tweaksna tiasa dianggo! hatur nuhun dulur sareng salam !!

    2.    Alfonso Urang Sunda. cenahna

      VirtualHome sigana mah anéh pisan pikeun kuring atanapi anjeun nyarioskeun vérsi anu retak, kumargi kuring parantos mésér na bahkan henteu ngantep kuring mésér (sanaos kuring parantos ngagaleuh sakumaha anu kuring carioskeun), kusabab henteu cocog sareng versi ios.

  18.   Jony_28 cenahna

    Alfonso, kuring parantos ngagaleuh sareng parantos tiasa ngaunduh.

  19.   HOP cenahna

    Anjeunna ngirimkeun kuring dina mod anu aman sareng éta henteu angkat ti ditu ... Maksad abdi ngagaduhan kasalahan sareng kuring kedah masang deui ios sareng ngalakukeun JB deui

  20.   Conrad cenahna

    Kuring ngagaduhan masalah, kuring parantos jailbreak parantos dilakukeun ti kamari, tapi éta ogé henteu ngamungkinkeun kuring ngaunduh iFile, atanapi henteu ngantep kuring jailbreak deui sareng alat TaiG, aya ideu? (lain masang ios ti mimiti) 🙂

  21.   Pedro cenahna

    sareng iraha appsync ???

    1.    tukang becak cenahna

      liwat buru-buru? ngaropea éta juara anjeun upami anjeun pikir sadayana gampang pisan 🙂

  22.   A.Rogel cenahna

    Éta moal ngantep kuring ngaunduh ifile, éta nyatakeun yén éta henteu ngadukung versi IOS kuring. Naha éta kajantenan ka batur atanapi anjeun terang solusina? Upami teu kitu kuring ngamimitian jailbreak ti mimiti. Hatur nuhun!

    1.    Talion cenahna

      Kuring ngagaduhan pesen anu sami yén éta henteu dirojong pikeun vérsi ios kuring, tapi éta tiasa dipasang ogé sareng dina kasus kuring éta tiasa dianggo tanpa masalah.

    2.    Aom cenahna

      Kuring kedah ngalakukeun prosedur ti mimiti

  23.   Josele cenahna

    Sasaurang anu kajantenan anjeunna ngalakukeun restorasi 8.3 sareng henteu ngamuat salinan cadangan saatos taig jb, saatos anjeunna lebet kana cydia, anu kadua kalina anjeunna lebet kana ikon tetep jelas, tanpa ngalakukeun anu sanés, kuring teras-terasan ngeklik ikon Lainnya (telepon , whatsapp ...) sareng hal anu sami kajadian di aranjeunna sadayana, kuring meungpeuk telepon sareng teleponna henteu hurung deui, sareng kuring kedah ngeset hard reset kanggo ngabalikan deui? I6 sampurna dugi ka kajadian sareng cydia ...

  24.   Alfonso cenahna

    Mode Aman Aktipator, Virtualhome 8 bahkan moal ngantep kuring ngaunduhna, timbul teu hasil. Ieu masih héjo pisan pisan. Kuring miharep yén pamekar bakal kéngingkeun aki-aki na

    1.    Montiel Chàvez Bernard cenahna

      pikeun mesen bos, di luhur nungtut, tanpa sakedap kanggo Hatur nuhun ka Tim TaiG, tangtosna, anjeun kedah nyumbang sakumaha seueur anu dipénta, sahenteuna, candak menit, anjeun kirang ti 10 jam sareng Cydia sareng anjeun parantos milarian cacad, naha anjeun henteu ngantosan vérsi akhir, pikeun pangguna biasa, Upami anjeun henteu ngadukung ku cara anu positip, ku sabab kitu para pangembang pundung, ogé mikeun damelna moal aya anu nganggap aranjeunna, Goréng syukur

  25.   junno cenahna

    Éta parantos diénggalan sareng sadayana henteu kunanaon, naha aya anu terang ngeunaan tweak pikeun ngaunduh audio tina youtube, gaya tubemate pikeun android?

    1.    Montiel Chàvez Bernard cenahna

      Coba mésér tina iTunes, Sacara hukum musik anu anjeun hoyong ngupingkeun, (anu ngagaduhan Ferrari sareng henteu cekap kanggo bénsin) (anu gaduh iPhone 6plus 128GB sareng nempatkeun $ 20 pesos ngeusian)

      1.    Junno cenahna

        Kuring ngahargaan koméntar anjeun, ngan ukur nyaritakeun yén jinis musik anu kuring ngupingkeun sanés dina iTunes, langkungna, éta mangrupikeun musik gratis.

  26.   Talion cenahna

    Éta cocog pikeun kuring sareng sadaya karya tweaks kuring (ccsettings, virtual home, browser changer, gridswitcher, jsb), tapi AdBlocker sigana henteu ngahalangan iklan. Naha éta kajantenan ka anu sanés?

  27.   David Perales cenahna

    Perfecto

  28.   Sergio cenahna

    Kuring ngantepkeun anjeun daptar tweaks anu kuring pasang sareng aranjeunna tiasa dianggo tanpa jinis gagal dina iPhone 6 kuring sareng pembaruan Jail:
    VirtualHome 8
    Zeppelin
    LockGlyph
    CCSettings
    iCleaner Pro
    SwipeSelectionPro
    DockShift
    BytaFont 2

    Sareng anu ieu anu kuring parantos nyobian tapi henteu dianggo pikeun kuring:
    Auxo 3
    Prénesi
    Flurry

    Anu terakhir, naha aya anu damel pikeun anjeun?

  29.   Pablo cenahna

    Sprintomize 3 henteu ogé bakal

    1.    Montiel Chàvez Bernard cenahna

      Entong males, sareng masang éta nyalira, éta Gratis, di luhur éta mangrupikeun Neophyte Jailbreak sareng kedah aya Kasalahan

      1.    Maferatzi cenahna

        Ayeuna cicingeun, Pinche Montiel Chavez, kumaha anjeun bangsat ku koméntar négatip anjeun, anjeun bajingan, renegon kurang ajar, kaluar ti dieu upami anjeun henteu sabar kana naon anu ditulis jalma sareng ngarah teu ambek.

      2.    nigga cenahna

        lalaki sateuacan beurat lalaki tilu koméntar sareng dina tilu éta katingalina sapertos panon badut anu kuring henteu nyarios, yén anjeun. tapi nu katingalina saé leres

  30.   Ivan cenahna

    Nalika masang program éta ngawartosan yén éta henteu tiasa mendakan driver iTunes, sareng kuring parantos dipasang, naon sababna?

    1.    Jean michael rodriguez cenahna

      Anjeun sacara khusus kedah masang versi 12.0.1 tina iTunes pikeun méréskeun masalah ieu

  31.   Diego Barrera Guzman cenahna

    Ayeuna damelna sampurna pikeun kuring

  32.   Diego Barrera Guzman cenahna

    Ayeuna damelna sampurna pikeun kuring

  33.   Diego Barrera Guzman cenahna

    Ayeuna damelna sampurna pikeun kuring

  34.   Diego Barrera Guzman cenahna

    Ayeuna damelna sampurna pikeun kuring

  35.   Diego Barrera Guzman cenahna

    Ayeuna damelna sampurna pikeun kuring

  36.   Daniel cenahna

    Nya, dugi ka pembaruan resmi kaluar ... na nay !!; sanajan éta hasil na salah sahiji anu muncul di ditu! ..

  37.   Jean michael rodriguez cenahna

    Kuring kantos maca dina halaman anu vérsi TaiG (2.1.0) ieu sanés pérsi resmi anu parantos kapendak dina net. Bener mangrupakeun béta anu aranjeunna dileupaskeun pikeun uji, tapi sanés sanés anu resmi. Aranjeunna nyarankeun yén anjeun henteu masangkeunana sabab henteu stabil. Kuring pribadi bakal ngantosan vérsi resmi.

    sumber: http://www.iphonehacks.com/2015/06/taig-warns-users-not-to-install-leaked-taig-2-1-0-2-1-1-jailbreak-packages.html

  38.   Xavier cenahna

    kalayan tautan anu disayogikeun ku Jony_28 éta bakal dilakukeun sampurna pas pertama kalina ...

    1.    jony_28 cenahna

      kanggo ayeuna sadidinten kalayan versi ieu dipasang sareng stabil pisan, teu aya masalah.

      Ayeuna kuring badé jailbreak anu katilu "icacharro" di bumi, dugi ka iPhone 5s sareng iPad 2 kalayan hasil, pte iphone 5.

      hatur nuhun !!

  39.   Ederson nasser cenahna

    Naha aya aplikasi-mésér dianggo pikeun batur?

  40.   Ederson nasser cenahna

    Naha aya aplikasi-mésér dianggo pikeun batur?

  41.   Paul Ivan cenahna

    Aranjeunna henteu terang yén éta ngan ukur PUBLIKASI DENGAN IKLAN, sanajan versi anyar henteu diterbitkeun, sadayana ieu palsu.

  42.   oskar cenahna

    ikon ngaleungit sareng sadayana ngan ukur wallpaper na

    1.    Roberto Carlos Dominguez Yanes cenahna

      Hal anu sami anu kajantenan ka kuring, kuring badé nyobian mulangkeun sadayana ti pabrik kanggo ningali naon anu kajantenan, tapi kuring ogé tinggaleun, hihihi, miharep, ngiringan ku éta ... salam

  43.   Francisko cenahna

    Anjeun kedah mulangkeun iphone na. Mimiti anjeun kedah nyambungkeun iPhone kana komputer anjeun, nempatkeun iPhone dina modeu DFU, (ku nahan tombol home sareng mareuman dina waktos anu sami salami 25 detik dugi ka logo itunes sareng konektorna némbongan).
    Éta ogé kajantenan kuring, henteu aya anu nembongan, ngan ukur wallpaper na, tapi kuring parantos nga-restorasi.
    Kuring miharep éta hasil pikeun anjeun !!

  44.   Manu5522 cenahna

    Kuring kungsi jailbroken ios 8.3 kalayan program taig v2.0.0 resmi. Kuring disimpen deui ti pabrik pikeun tiasa ngalakukeun éta sareng taig v2.1 sareng sajauh ieu sadayana sampurna. Cydia tiasa dianggo kalayan sampurna sareng sadaya tweak anu kuring anggo biasana dianggo sampurna sareng aya 22 anu kuring parantos pasang. Hiji-hijina tilu anu ngagaduhan masalah kuring nyaéta "Activator", "Springtomize 3" sareng "Air Blue Sharing" tapi anu terakhir nyaéta kusabab Tweak kedah diénggalan janten ios 8.3. Ngeunaan jailbreak tanpa masalah.

    Salam.

  45.   Gambar placeholder Daniel Alvarez Camacho cenahna

    Taig parantos dianyarkeun kana vérsi 2.1.2 sareng ayeuna upami resmi 🙂

  46.   Daniel Dorta cenahna

    Éta masihan kuring kasalahan perpustakaan, éta nyarios yén kuring henteu ngagaduhan itune dipasang! aya anu tiasa ngabantosan abdi?

  47.   Edgar cenahna

    BANTUAN! Éta tetep nyuntik (60%), atanapi sabaraha lami prosés ieu?

    1.    Mauricio cenahna

      Kuring ogé nyangkut dina 60%
      Punten wartosan kuring upami anjeun terang naon anu lumangsung

  48.   David charris cenahna

    Wilujeng wengi kuring ngagaduhan masalah sareng unduhan ifile sareng nalika ngamutahirkeun cydia intaller éta tetep dimuat teras POSIX némbongan: operasi gagal sareng teu aya jalanna Hatur nuhun

  49.   ceremé cenahna

    Abdi parantos jailbroken 3 kali, sadayana henteu kunanaon. Tapi nalika kuring masang aplikasi nganggo appsync ku iTunes atanapi ku itools, henteu janten masalah, sababaraha henteu jalan saé. Batur aya kajadian anu sami? Kalayan pangu sateuacanna sadayana sampurna. Naha anjeun tiasa nurunkeun tingkat ka 8.1.2? Hatur nuhun.

  50.   Diego t cenahna

    Batur whatsapp damel + anu tweek gagal kuring

  51.   Dr Jazmina Gómez Tapia cenahna

    naha éta ngagantung 10% nalika masang cydia dina ipad ti mimiti