TaiG ngaluarkeun versi 2.2.1 sareng ngalereskeun cacat kaamanan anu serius

taig_jailbreak_2015-jul-02

Sanaos TaiG parantos ngaleupaskeun sababaraha pembaruan pikeun alatna pikeun alat jailbreak sareng ios 8.1.3 dugi ka 8.4 sareng di sababaraha diantarana aranjeunna janji yén aranjeunna parantos ngatasi masalah anu patali sareng henteu mampuh ngarengsekeun prosés, éta mangrupikeun kanyataan anu henteu acan aranjeunna parantos hasil. Éta sababna aranjeunna dileupaskeun vérsi 2.2.1 sareng anu dina titik kahijina kami ningali yén aranjeunna nyerat "ningkatkeun kasuksésan rata-rata jailbreak". Urang sadayana ngarepkeun éta leres, tapi sanés pedaran anu ngarep-ngarep. Sahenteuna waktos ieu aranjeunna tulus sareng kami terang naon anu diarepkeun.

Versi samemehna nambihan kasaluyuan sareng ios 8.4, anu mungkas "debat" -dina kutipan sabab éta teu aya pikeun seueur jailbreaker- naha langkung saé tetep dina iOS 8.3 kalayan jailbreak atanapi ningkatkeun ka iOS 8.4 kanggo tiasa ngaraos jasa musik streaming anu disayogikeun ku Apple pikeun pangguna ti langkung ti 100 nagara dina kaping 30. Pembaruan ieu ogé ngalereskeun salah sahiji tina dua cacat kaamanan anu ngagaduhan jailbreak

Tina 7 poin anu tiasa urang tingali dina screenshot, ngan ukur dua anu pangpentingna:

  1. Alat TaiG jailbreak 2.2.1 ngalereskeun tambalan setreuid (cacat kaamanan serius) sareng ningkatkeun tingkat kasuksésan jailbreak.
  2. Pikeun pangguna anu parantos jailbroken alatna nganggo TaiG Jailbreak 2.2.0, mangga apdet TaiG 8.1.3-8.x Untether ngalangkungan sumber TaiG (apt.taig.com) atanapi sumber 3K. (Apt-3kzhushou.com). Teu kedah jailbreak deui.

Sésana 5 poin mangrupikeun saran anu parantos aranjeunna masihan urang dina versi mimiti TaiG jailbreak 2. Salaku anékdot, urang tiasa ningali dina titik 7 yén salaku «iOS 8.4 relatif stabil, urang nyarankeun pisan pikeun ngapdet kana ios 8.3»Ā \ _ (ツ) _ /Ā

Upami anjeun henteu hoyong nambihan gudang anjeun, anjeun tiasa ngantosan pembaruan pikeun ngahontal Cydia, tapi éta bakal sumping saatos sababaraha jam atanapi bahkan énjing. Pembaruan bakal muncul pas anjeun ngalebetkeun Cydia sapertos pembaruan tweak anu sanés. Entong ragu mairan upami anjeun parantos tiasa méréskeun masalah anjeun ku alat anyar ieu.

 

Unduh TaiG Jailbreak v2.2.1 pikeun ios 8.1.3-8.4

Tutorial pikeun jailbreak dibérékeun ka ios 8.1.2-8.4

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

22 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   rafael pazos cenahna

    Pablo, kuring henteu acan tiasa nyarios deui dimana waé, tapi nalika ngamutahirkeun ka ios 8.4, kuring ngalaman masalah wifi, dina halaman anjeun… peryogi waktos anu lami pikeun ngamuat halaman anjeun, dina ios 8.3 peryogi detik, di iOS 8.4 lambat pisan ... Abdi gaduh wifi di luhur, kuring maénkeun tank dunya sareng kuring lancar pisan, tapi halaman anjeun langkung saé pikeun kuring, kuring henteu terang naha éta kusabab skrip anu anjeun lebetkeun éta atanapi aya naon ... sabab kuring kedah mupus safari pikeun nempatkeun halaman anjeun deui sababaraha kali ... aya solusi?

    1.    Paul Aparicio cenahna

      Halo Rafael. Upami halaman kami badé pikeun anjeun tapi anjeun tiasa maénkeun World of Tank kalayan saé, kuring ngabayangkeun yén Actualidad iPhone masihan anjeun masalah. Upami masalahna tetep, moal nganyenyeri ku anjeun pikeun dikomunikasikeun ku ngahubungi kami (handapeun halaman mana waé anjeun ngagaduhan pilihan).

      Pokokna, pikeun mariksa kagancangan alat anjeun, kuring nyarankeun anjeun pikeun nguji tés. Kuring nganggo Ookla's sareng sigana lumayan dipercaya. Upami anjeun ningali yén caket kana Wifi, kecepatanna beda-beda pisan, anjeun panginten tiasa ngagaduhan masalah sareng Wifi.

      1.    Yesus cenahna

        Halo Pablo, kumargi kuring ningali yén Rafael nyebatkeun topik ieu, kuring pantes pikeun masihan koméntar kana hal-hal ieu, kumargi kuring yakin yén éta masalah anjeun dina wéb sanés milik kuring ieu.
        Ayana dina ios 8.3 tina aplikasi Chrome beban halaman anjeun (format sélulér) sareng nalika header dimuat aplikasi na beku, sareng kuring kedah maksa nutup sareng ngalebetkeun deui aktualhone.com, sareng saterasna dugi ka jalan.
        Kuring kedah nyarios yén ieu kajantenan kuring lami sareng éta terus kajantenan pikeun kuring sababaraha dinten bahkan saatos malikkeun ka panjara iOS 8.3.

  2.   Fernando cenahna

    100% épéktip, teu aya masalah jailbreak dina iPhone 6 plus dina IOS 8.4

  3.   Trakonét cenahna

    Tautan pareum, batur ngagaduhan tautan alternatif

    1.    Paul Aparicio cenahna

      Halo, Trakoneta. Éta parantos umum ... Anu mimiti kéngingkeun éta tiasa mairan didieu sareng kuring bakal nambihan kana berita ku nyebatkeun pangguna.

  4.   Pedro cenahna

    Kasalahan !!! éta nyarios ka kuring pikeun masang Itunes !! Kuring gaduh saprak ayeuna sareng kasalahan anu sami, sareng versi anyar dinten ayeuna ogé. (Itunes kuring gaduh vérsi pangénggalna sareng ORANGE CINA anu pernah hadé ceuk !! Naha aya solusina ???? Hatur nuhun

  5.   hop cenahna

    Éta leres tina hapé, kuring ogé ngalakukeun anu goréng, lami teuing pikeun dibuka

  6.   hop cenahna

    aa sareng anjeun tiasa unggah deui program dina sérver anu sanés? hatur nuhun

  7.   Joaquín cenahna

    punten bantosan ... .. »PEMANDU APPLE Tacan Kapendak, Punten Masang iTunes» nalika muka program !!!

  8.   jordi cenahna

    Kuring ogé ngagaduhan masalah sareng halaman wéb anjeun ngagantung, kuring kedah maksakeun nutup éta teras dimuat deui

  9.   rafael pazos cenahna

    Pablo, kuring parantos ningali uji coba sareng kuring parantos ngalaksanakeunana, iPhone 5 cm kuring ti router, unggah 30 gol sareng unduhan atanapi unduhan nyaéta 25 megabyte, kalayan data seluler (kuring gaduh 800 megabyte) kuring ogé kedah dimuat bolong. tutup halaman anjeun sababaraha kali dugi ka seueur, sabab aranjeunna nyarios di luhur éta beku dina logo anjeun, kantunkeun sababaraha menit sareng teu nanaon, panginten éta pangropéa anu anjeun lakukeun tapi éta anéh ... dina data sélulér kuring maénkeun dunya tank ogé sareng cocog pisan sareng kuring ogé…

    Anjeun kedah ningali halaman anjeun, sabab kuring muka halaman anu sanés sareng éta ngamuat kuring dina sababaraha detik, milik anjeun henteu sareng kuring ngadatangan éta unggal dinten !!
    Hatur nuhun pisan Pablo !!

  10.   Jose cenahna

    Éndah pikeun kuring !!! Kalayan iTunes 12.1 kanggo 32 bit anu aranjeunna nyarankeun dina turorial anu dipasang di dieu dinten iphone !!! Sareng kuring ngalakukeun sababaraha sahenteuna iPhone 6 kuring kaluar sareng modeu na anu séjén nyaéta iPhone 5 anu janten normal kalayan data sareng sadayana dihurungkeun, tapi dina prinsipna éta henteu tinggaleun kuring kusabab Wi-Fi hurung, tapi Kuring teu boga kasalahan sareng gps sareng nanaon sadayana jalan pisan

  11.   Mike cenahna

    tiasa saha nempatkeun tautan unduhan anu sanés? pikeun ngaunduh ña 2.2.1? hatur nuhun

  12.   Luis cenahna

    Dina halaman wéb resmi Taig sanés vérsi éta pikeun didownload

  13.   OSX2680 cenahna

    Réréncangan, kumaha ieu sigana aneh pikeun kuring, tapi berita na nyaéta Taig ngamutahirkeun alat na pikeun vérsi 2.2.1 tapi dina halaman wéb TaiG resmi, ngan ukur versi 2.2.0 anu muncul.

    1.    Luis cenahna

      Meureun éta Trojan O_O

  14.   John cenahna

    Éta kajantenan ka kuring sami sareng anjeun, pembaruan henteu muncul, sareng sanés dina cydia ogé dina repo na

  15.   John cenahna

    ok, taig pernyataan resmi:

    Anggota pangguna Taiji: Saatos pelepasan V2.2.1, langkung ti 20 kasus parantos katampi di bumi sareng di mancanagara ngeunaan pangguna pikeun ngapdet status sumber umpan balik Cydia Cydia némbongan deui. Pertama kali anjeun mutuskeun lirén ngaleupaskeun unduhan. Kusabab urang gaduh 138 sét mesin uji anu teu tiasa nyababkeun masalah éta, janten kami ngarepkeun leres yén pangguna upami masalah anu sami kajantenan, mangga hubungi kami pikeun terang gancang-gancang pikeun ngabantosan ngaunduh vérsi anu anyar.

  16.   Andy cenahna

    Versi 2.2.1 deui online dina halaman wéb TaiG resmi

  17.   Fransiskus Javier cenahna

    Saé! Kamari kuring jailbreak iPhone kuring suksés tapi sapeupeuting kuring mareumanana sareng kuring cicing di blok nalika kuring dugi ka bumi kuring nyambungkeun kana pc pikeun malikkeun sareng éta dihurungkeun deui nyambung ka komputer. Naha anjeun terang kunaon éta? Hal sanésna kunaon batré kuring ngan ukur sakedik ayeuna di iOS 8.4 éta kusabab jailbreak? Hatur nuhun

    1.    John cenahna

      tautan? Abdi henteu ningali dina halaman wéb anjeun