Tali pinter dina prototipe Apple Watch?

Konektor Apple Watch

Henteu pisan mimitina urang maca berita anu sami atanapi mendakan gambar anu anéh dina Apple Watch. Dina hal ieu, prototipe Apple Watch Series 3 nembongan dina jaringan anu aya dua sambungan anu aneh atanapi palabuhan dina slot dimana tali na dipasang. The kamungkinan yén Apple kéngingkeun nambihan tali anu pinter dina Apple Watch sareng gambar ieu bakal mastikeun sakali deui karya ieu perusahaan Cupertino.

Pamaké Twitter Giulio Zompetti nunjukkeun kami gambar Apple Watch Series 3 di mana anjeun tiasa ningali salah sahiji konektor Smart dina Apple Watch. Tangtosna, aya seueur urang anu henteu ragu sakedap yén tés anu dilakukeun ku Apple dina hal ieu nyata:

Anu tiasa ditingali dina gambar mangrupikeun prototipe atanapi konsép anu didamel ku perusahaan Cupertino éta nyalira anjeun tiasa jelas ningali panyambungna anu ditutupan dina Apple Watch sasarengan: jelas ditandaan anu nyarupaan konektor pinter anu dianggo antara alat sanés iPad. Kami henteu jelas upami konektor ieu bakalan nambihan tali pinter atanapi ngagaduhan fungsi sanés, anu jelas éta tés sareng alat Apple sareng seueur deui sareng Apple Watch ieu nyata sareng sadaya jinis.

Pikeun ngarengsekeun, sareng nempatkeun suku anjeun kana taneuh sakedik, urang ogé tiasa mikir yén konektor ieu tiasa didesain pikeun ngan saukur nahan tali ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.