Tali Nomad Titanium Anyar, méwah pikeun Apple Watch anjeun.

Kami nganalisis tali Titanium énggal pikeun Nomad Appel Watch, méwah anu leres pikeun jam tangan kami anu ogé ngagabungkeun kaanggunan sareng kanyamanan henteu sapertos anu sanés.

Nalika ngeunaan milih tali pikeun Apple Watch anjeun seueur anu tiasa dipilih, sareng dinten ieu kami nyobian méwah nyata pikeun jam tangan kami, anu dina jangkungna tali link Apple anu berharga sareng ngalarang. Tali titanium énggal Nomad ngagabungkeun bahan premium (Titanium kalayan kasucian 99%) kalayan desain anu elegan pisan sareng mékanisme nutup anu saé pisan, anu ngamungkinkeun janten tali logam dua buah, hal anu langka.

Nomad parantos kami biasa pikeun produk anu saé kualitasna, sareng ku tali ieu pikeun Apple Watch aranjeunna parantos ngaleuwihan. Ringan sareng sareng bérés anu saé, modél hideung ieu (ogé sayogi dina pérak) disiapkeun pikeun tahan dinten ka dinten tanpa masalah. Modél samemehna, anu kuring masih gaduh, parantos tahan waktos ku ngan ukur sababaraha tanda alit anu kuring nunjukkeun ka anjeun dina pidéo, janten henteu ngagaduhan kualitasi sakedik ngeunaan mésér anu hideung upami éta modél anu anjeun pikaresep. Dina waktos ayeuna duanana model (hideung sareng pérak) ngan ukur sayogi pikeun ukuran 42 / 44mmmoal lami deui sayogi kanggo modél alit.

Tali cocog pisan dina Apple Watch urang. Bagikeun kana dua bagian matak ngamudahkeun pikeun nempatkeun dina jam tangan, hatur nuhun kana panutupanana magnét anu dianggo Nomad dina tali na anu tiasa dianggo éndah. Pikeun nutup talina anjeun ngan ukur kedah ngadeukeutkeun kadua tungtung, sareng magnet anu bakal ngalakukeun sésana, jadi cNempatkeun dina hiji leungeun nyaéta kaulinan barudak. Tali sampurna ditutup, sareng éta ngan bakal dibuka upami anjeun mencét dua tombol alit dina dua sisi panutupanana, kaamanan parantos réngsé. Cahaya na ngajantenkeun raoseun pisan dipakena.

Panjang tali langkung ti cukup pikeun pigeulang sagala, anu hartosna anjeun ampir pasti kedah miceun sababaraha tautan. Entong hariwang sabab anjeun tiasa ngalaksanakeunnana di bumi, tanpa kedah di bawa ka toko jam mana waé. Nomad kalebet sadaya pakakas anu diperyogikeun sareng sababaraha menit anjeun bakal tali anjeun sampurna disaluyukeun sareng pigeulang anjeun. Leres yén tali tautan Apple ngamungkinkeun anjeun ngalaksanakeunana tanpa alat, tapi kumargi éta mangrupikeun hal anu dilakukeun ngan ukur sakali, éta sanés masalah ageung ogé.

Pendapat editor

Pikeun sacara signifikan kirang tibatan tali tautan Apple, tali Titanium ieu nawiskeun anjeun kualitas premium anu sami sareng anu raos produk, kalayan langkung enteng tibatan bahan waja sareng finish hideung matte anu tiasa diuji waktos pisan sareng panggunaan sadidinten. Harga na henteu murah, tapi ieu mangrupikeun produk anu pantes. Anjeun tiasa mésér éta dina salah sahiji tina dua warna pikeun $ 249 dina halaman wéb na (link). Ayana versi waja kalayan desain anu sami sareng bérés $ 149 (link).

Tali Apple Watch tali
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
$249
  • 80%

  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • Awét
    Penerbit: 90%
  • Bérés
    Penerbit: 100%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 80%

Naros

  • Bahan méwah sareng bérés
  • Lampu sareng nyaman
  • Panutupanana magnét gancang sareng aman

Kontra

  • Sistem pangaturan konvensional anu meryogikeun pakakas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Antonio cenahna

    Halaman éta mangrupikeun panipuan total, kuring naros anu sateuacanna anu anjeun cari tina titanium, sareng éta aya goresan sareng goresan, sareng nalika nyerat dina halaman seueur e-mail anu henteu merhatoskeun, langkung-langkung kuring nyerat ulasan dina halaman wébna sareng aranjeunna dihapus janten négatip