Tambahkeun bewara kana palang status sareng OpenNotifier (Cydia)

OpenNotifier

OpenNotifier mangrupikeun klasik anu parantos lami ngaleungit tina judul berita Jailbreak, dugi ka seueur pangguna mikir yén éta leres-leres ditinggalkeun. Tapi teu aya anu jauh tina kanyataan, sabab aya versi Béta anu tiasa dianggo kalayan lumayan sareng anu sampurna minuhan misinya: candak bewara ka status bar, sareng ikon anu lengkep tiasa disaluyukeun, sareng éta ogé ngamungkinkeun anjeun pikeun nambihan fungsi sistem boh aplikasi pihak katilu. Kami ngajelaskeun kumaha carana resep ngapdet luar biasa ieu dina ios 8.

OpenNotifier Béta ieu moal kapendak dina repos resmi, tapi anjeun kedah tambahkeun repo Tateu, pamekar na (http://www.tateu.net/repo/) sareng di jerona anjeun bakal mendakan versi Béta tina OpenNotifier, anu ngan ukur hiji anu cocog sareng ios 8.

OpenNotifier-Setélan

Tweak lumayan dikonfigurasi. Mimiti anjeun kedah ngaktipkeunana (Diaktipkeun) teras ngonpigurasikeun sababaraha aspék sapertos upami urang hoyong bunderan beureum bewara ditingalikeun dina ikon (Use Badges) atanapi Pusat Notifikasi (Gunakeun Pusat Notifikasi). Saatos ieu urang tiasa ngonpigurasikeun upami urang hoyong tweak janten tanggel waler ngatur ikon sapertos AirPlay, Alarm, Bluetooth, Tong ngaganggu, jst. Di handapeun ménu ieu kami mendakan setélan pikeun aplikasi (Aplikasi) sareng fungsi sistem (Ikon Sistem).

Dina Aplikasi urang kedah milih aplikasi mana anu urang hoyong nunjukkeun dina palang status sareng saatos éta parantos réngsé, pilih ikon na. Sarua jeung fungsi sistem. Hal anu pangsaéna ngeunaan OpenNotifier nyaéta éta ngamungkinkeun urang masang bungkus ikon pikeun masihan penampilan urang hoyong kana bewara éta. Aya seueur anu sayogi di Cydia, sareng gampang mendakanana ku ngan ukur milarian kalebet kecap OpenNotifier. Upami anjeun hoyong rekomendasi, kuring resep paket "OpenNotifier Circule FullColor Icon Pack", anu screenshot ieu anu anjeun buka dina awal tulisan pakait, sareng anu mana gratis. Upami anjeun hoyong bagikeun bungkus ikon paporit anjeun sareng pamiarsa anu sanés, anjeun ngagaduhan koméntar terbuka pikeun ngalaksanakeunana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

11 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   chojil cenahna

    Kumaha cara na supados nalika nurunkeun saklar geter dina iPhone ikon ngageter nembongan yén kuring henteu tiasa ngalakukeun hatur nuhun

    1.    Pepito cenahna

      Pasang MuteIcon ku bigboss

  2.   Joel cenahna

    Dipasang, tapi saleresna mah kuring henteu terang kumaha pikeun ngatur éta, sabab saatos ngalaksanakeun pangaluyuan anu sacara intuitif kuring anggap, aranjeunna henteu kaluar.

    Salam sareng hatur nuhun.

  3.   WAHYU cenahna

    Upami anjeun parantos dipasang sareng ngonpigurasi, balikan deui atanapi resusan supados perobihanana dilakukeun.

    Éta kedah ngahasilkeun deui sacara otomatis tapi henteu.

  4.   Jediar cenahna

    Kuring ngalakukeun jailbreak pikeun ngan ukur tweaks ieu, sabab kuring gaduh sadayana dina tiiseun sareng berkat éta kuring ningali bewara dina palang sahingga muka konci atanapi henteu iPhone. TEU AING !!

  5.   Perseus Santa (@PERSEOSANTA) cenahna

    Éta saé pisan sareng kuring diajar ngonpigurasikeun deui, langkung saé upami Actualidad masihan kami pidéo anu ngajelaskeun sadayana, Hatur nuhun.

  6.   malaikat cenahna

    Downald Cydia

  7.   Miguel Rodriguez (@mdemaikes) cenahna

    Kuring asup ka mode aman, jigana sabab bentrok sareng springtomize

  8.   Alejandro cenahna

    JEUNG KUMAHA SAYA NYIEUN ICON DINA WARNA?

    1.    Luis Padilla cenahna

      Anjeun kedah ngaunduh téma anu anjeun paling resep. Anjeun gaduh aranjeunna dina Cydia

  9.   Sergio cenahna

    Naha kuring henteu kéngingkeun ikon dina layar konci?