Tambihkeun GIF animasi ka layar konci iPhone anjeun ku GIFLock

GIF-Ikon-400x400

Salah sahiji ciri utama anu ditawarkeun ku jailbreak nyaéta kamungkinan tiasa ngaropea alat kami sakumaha anu dipikahoyong, bypassing watesan anu Apple pituin maksakeun ka urang dina unggal versi anyar ios dileupaskeun, sanaos dina vérsi anu pangénggalna, perusahaan anu berbasis di Cupertino parantos nambihan seueur fungsi anu sayogi ngalangkungan jailbreak hungkul, tapi sabab ditambihan ka ios, pamekar langkung meres sirahna pikeun nawiskeun kustomisasi cara anyar salian ngamungkinkeun urang pikeun ningkatkeun produktivitas. Dina bagian kustomisasi, dinten ieu urang badé nyarioskeun tweak GIFLock, tweak anu ngamungkinkeun urang milih GIF naon waé tina poto poto kami sareng nambihan kana layar konci.

Saminggu katukang kuring ngobrol ngeunaan tweak anu ngamungkinkeun urang pikeun nambihan tim Pokémon kana layar konci iPhone kami. Dasarna éta tweak tiasa dianggo sami sareng GIFLock, nambihan file GIF anu mindahkeun kana handapeun layar konci. File GIF mangrupikeun cara anyar pikeun nganyatakeun suasana haté urang, réaksi, parasaan ... Upami anjeun pameget GIF atanapi ngan saukur hoyong ngaluyukeun layar konci iPhone anjeun ku GIFLock, anjeun tiasa ngalakukeunana tanpa masalah.

GIFLock-Animasi-GIF

GIFLock tiasa dianggo sareng sadaya file GIF anu urang simpen ngalangkungan Safari atanapi anu ditampi sacara langsung ngalangkungan aplikasi olahpesen anu sanésna. Dina konfigurasi tweak urang tiasa atur gambar obah anu urang tambihan supados pas sareng lebar alat otomatis, henteu paduli ukuran file na. Ogé, upami urang nganggo GIF sareng latar tukang anu transparan, urang tiasa nyetél warna latar anu hoyong dipidangkeun.

GIFLock sayogi gratis kanggo diunduh ngalangkungan repo BigBoss éta asalna dipasang dina alat urang nalika urang jailbreak. Numutkeun ka pangembang, anjeunna bakal ngamutahirkeun tweak sakedap ku nambihan fungsi énggal anu ngamungkinkeun urang pikeun mikaresep jinis-jinis file ieu dina iPhone kami.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Iban Keko cenahna

    Naha batréna dihakan atanapi naha tahan ogé?